Ενας φιλος ηρθε αποψε απο τα παλια

Να επιστρέψει σύντομα στην πρώτη γραμμή της πολιτικής ευχήθηκε στον παλιό του γνώριμο και φίλο Ευριπίδη Στυλιανίδη ο Χανς Γιόακιμ Φούχτελ

Επίσκεψη στο γραφείο του πρ. Υπουργού και τ. βουλευτή Ροδόπης της ΝΔ, Ευριπίδη Στυλιανίδη πραγματοποίησε ο Γερμανός Ομοσπονδιακός Υπουργός, Χανς Γιόακιμ Φούχτελ, ο οποίος πραγματοποιεί αυτές τις μέρες επίσκεψη στη χώρα μας.
 
Ο κ. Φούχτελ, συνοδευόταν από τους στενούς του συνεργάτες, γερμανούς καθηγητές, επιχειρηματίες και το Διευθυντή του Ελληνογερμανικού Επιμελητηρίου στην Αθήνα, κ. Κελέμη.
 
Ενημέρωσε τον παλιό του γνώριμο και φίλο για το σκοπό της επίσκεψής του στην Ελλάδα και ιδιαίτερα στην Ανατολική Μακεδονία και Θράκη, τις συναντήσεις του με Υπουργούς της κυβέρνησης, έκανε την ανασκόπηση της ελληνογερμανικής αυτοδιοικητικής συνεργασίας από τότε που την ξεκίνησαν μαζί, έως σήμερα, ενώ συζήτησαν και για την προοπτική των διμερών σχέσεων στο διεθνές περιβάλλον, όπως αυτό διαμορφώνεται το τελευταίο διάστημα.
 
Ο Γερμανός Υπουργός μίλησε επαινετικά για το γόνιμο ρόλο που διαδραμάτισε ο Ευριπίδης Στυλιανίδης ως μάχιμος πολιτικός αλλά και Υπουργός Εσωτερικών της Ελλάδας, τόσο ως προς τις αλλαγές και τις μεταρρυθμίσεις, όσο και για τη βελτίωση των διμερών σχέσεων σε μια δύσκολη συγκυρία και του ευχήθηκε να μην τον κερδίσει το Πανεπιστήμιο και η αγορά, αλλά να επιστρέψει σύντομα στην πρώτη γραμμή της πολιτικής.

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.