Εμφαση στους νεους θελει να δωσει ο Αποστολος Ιωαννου

Στην Ξυλαγανή ολοκλήρωσε την προεκλογική του εκστρατεία ο υποψήφιος Δήμαρχος Μαρωνείας Σαπών με την «Ανεξάρτητη Κοινωνία Πολιτών»

Ο υποψήφιος δήμαρχος Μαρωνείας – Σαπών κ. Απόστολος Ιωάννου, απόψε Παρασκευή, 6 Οκτωβρίου, ολοκλήρωσε την προεκλογική του εκστρατεία με ομιλία του στην Ξυλαγανή, μπροστά σε ένα σημαντικό και ενθουσιώδες ακροατήριο.

Επικεφαλής της παράταξης «Ανεξάρτητης Κοινωνία Πολιτών» παρουσίασε τις θέσεις του ενώπιον πλήθους κατοίκων της περιοχής της Ξυλαγανής, εκφράζοντας την αισιοδοξία πως ο Δήμος Μαρωνείας – Σαπών αλλάζει διοίκηση.

Ο κ. Ιωάννου στην ομιλία του τόνισε πως αναλαμβάνουν τη Διοίκηση του Δήμου και προχωρούν μαζί, για ν’ ανακτήσουν τη χαμένη τους αξιοπρέπεια, με δουλειά και καλό σχεδιασμό, τελειώνοντας με τα κούφια λόγια, τις ανέντιμες συμπεριφορές, που αποξένωσαν τον κόσμο και τον απογοήτευσαν.

Στις εκλογές, σημείωσε, θα νικήσουν με συνέπεια, με ήθος και με αξίες, γιατί αγαπούν τον τόπο, όχι τα δικά τους στενά συμφέροντα.

Θεωρεί άλλωστε πως κανείς δεν έχει να περιμένει κάτι ουσιαστικό από αυτούς που τώρα διοικούν το δήμο, όπως έχουν δει τα τελευταία 4 χρόνια, με μια παράταξη, που έχοντας τόσο καιρό τη Διοίκηση δεν έχει να προτείνει κάτι συγκεκριμένο και το

πρόγραμμά της  είναι μια έκθεση ιδεών με αόριστους οραματισμούς.

Κατηγόρησε δε τον νυν Δήμαρχο και αντίπαλό του για κούφια λόγια, χαρακτηρίζοντας τον ίδιο και τους συνεργάτες του απολύτως αναξιόπιστους, που το μόνο που έκαναν αποτελεσματικά είναι οι ξεπερασμένες πελατειακές εξυπηρετήσεις, που αδικούν τους υπόλοιπους πολίτες, δεν κατάφεραν ούτε να επενδύσουν στην ποιότητα ζωής, στην απλή, αλλά τόσο σημαντική, καθημερινότητα των πολιτών.

Αντίθετα η παράταξη τους, ανέφερε, έχει ρεαλιστικό πρόγραμμα, το οποίο έχει δημοσιεύσει, που θα προωθηθεί για να πάει μπροστά ο τόπος.

Κάθε περιοχή του Δήμου θα λαμβάνει την προσοχή του της αξίζει, ειδικά οι νέοι, που ασφυκτιούν, στραγγαλίζονται, για αυτό και κάθε τους δράση θα περιλαμβάνει κεφάλαιο που θα αφορά ειδικά τους νέους.

Ο κ. Ιωάννου μίλησε για συνεργασία με την Πολιτεία, την Περιφέρεια, τις επιχειρήσεις του νομού και του δήμου, τους εκπαιδευτικούς φορείς και το ΔΠΘ, τονίζοντας πως θα δώσουν στους νέους την ευκαιρία να ταξιδέψουν, να δουν με τη βοήθεια του δήμου, πώς λειτουργεί ο κόσμος στην Ελλάδα και το εξωτερικό για να αφυπνισθεί η δημιουργικότητά τους.

Κλείνοντας, τόνισε πως θα ξεπεράσουν κάθε πρόβλημα, κάθε αντιξοότητα, γιατί πιστεύουν στον τόπο τους, έχουν μεγάλες προοπτικές και κομβική γεωγραφική θέση, τα εργαλεία, τους ανθρώπους και την ευκαιρία να δημιουργήσουν με συγκροτημένο και ρεαλιστικό πρόγραμμα.

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.