Ελ.Λαφτση: «Δεν θα πρεπει να υπαρχουν μονιμοτητες στη συμμετοχη μας στα οργανα»

Το «αποχαιρετιστήριο» μήνυμα της επικεφαλής της δημοτικής παράταξης «ΠΟΛΗ-τικής Ανατροπής»

Η έλευση του νέου έτους, σηματοδότησε και την ολοκλήρωση της θητείας των προηγούμενων πλέον αυτοδιοικητικών αρχών σε όλη τη χώρα.

Και ενώ σε ό,τι αφορά το Δημοτικό Συμβούλιο της Κομοτηνής, τα μέλη της προηγούμενης σύνθεσης που δεν «ανανέωσαν» την συμμετοχή τους σε αυτό στις πρόσφατες αυτοδιοικητικές εκλογές, αποχαιρέτησαν τους συναδέλφους τους στην πρόσφατη τελευταία συνεδρίαση του οργάνου την Πέμπτη 28 Δεκεμβρίου, ορισμένοι θέλησαν να αποχαιρετήσουν τον θεσμό και διαδικτυακά.

Μεταξύ αυτών η επικεφαλής της παράταξης «ΠΟΛΗ-τική Ανατροπή» κ.Ελένη Λαφτσή η οποία δεν κατήλθε εκ νέου ως υποψήφια στις εκλογές του Οκτώβρη και η οποία έκανα έναν δικό της σύντομο αυτοδιοικητικό απολογισμό δια των social media της.

«Ένας κύκλος διάρκειας εννέα και πλέον χρόνων στο δημοτικό συμβούλιο Κομοτηνής, κλείνει με ανάμεικτα συναισθήματα να με διακατέχουν» ανέφερε υπογραμμίζοντας πως «δεν υπάρχουν ή τουλάχιστον, δεν πρέπει να υπάρχουν μονιμότητες στη συμμετοχή μας στα όργανα, παρά μόνο να αφήνουμε το στίγμα μας». «Ένα στίγμα αποτυπωμένο σε όλα αυτά που θέλαμε να αλλάξουμε, σε όλα όσα ονειρευτήκαμε και σε όσα καταφέραμε. Και να ανοίγουμε δρόμους σε νέους ανθρώπους με όρεξη, ικανότητες και πάθος. Γιατί χρειάζεται πάθος για να αγγίξεις το άφθαστο» πρόσθεσε.

«Η πόλη, ο δήμος, η κοινωνία έχει ανάγκη από την παρουσία, τη συμμετοχή όλων μας στις εξελίξεις, στα κοινωνικά και πολιτικά πράγματα του τόπου. Κανείς δεν περισσεύει» σημείωσε για να τονίσει πως «τώρα περισσότερο από ποτέ, που η κρίση έχει χτυπήσει ήδη την πόρτα μας, πρέπει να δηλώσουμε όλοι παρόντες στους αγώνες του σήμερα και του αύριο για να σώσουμε το μέλλον το δικό μας και των παιδιών μας».

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.