Εκτακτη συνεδριαση του Δημοτικου Συμβουλιου Κομοτηνης για τον Τασο Βαβατσικλη

Η ανάρτηση της προέδρου κ. Κλεοπάτρας Στογιαννίδου

Την σύγκληση έκτακτου Δημοτικού Συμβουλίου με αφορμή την είδηση του θανάτου του πρώην δημάρχου Κομοτηνής συγκάλεσε η πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου κ. Κλεοπάτρα Στογιαννίδου.

Η κ. Στογιαννίδου ανάρτησε το δικό της «αντίο» στον πρώην δήμαρχο, ανακοινώνοντας πως το Δημοτικό Συμβούλιο Κομοτηνής θα συνεδριάσει εκτάκτως ώστε όπως έγραψε «να τιμήσουμε τον Τάσο Βαβατσικλή όπως του αρμόζει».
 
Αναλυτικά η ανάρτηση της κ. Στογιαννίδου έχει ως εξής:
 
Θλίψη και συγκίνηση προκαλεί η δυσάρεστη είδηση του θανάτου του πρώην Δημάρχου Τάσου Βαβατσικλή που έφυγε σήμερα για το μεγάλο του ταξίδι.. ο εκλιπών, δημοκράτης και αγωνιστής, συνέδεσε άρρηκτα τη ζωή του με την τοπική αυτοδιοίκηση, με όραμα μία Κομοτηνή προσβάσιμη και ανοικτή σε όλους, υπηρέτησε με ήθος και αυταπάρνηση τον Δήμο μας για δεκαετίες από θέσεις ευθύνης με κορυφαία αυτήν του Δημάρχου, αφήνοντας σπουδαία πολιτική παρακαταθήκη. Τον γνώριζα από τα μαθητικά μου χρόνια και πάντα τον θαύμαζα και τον εκτιμούσα για τις γνώσεις και την βαθιά παιδεία του, την αγάπη του για την πόλη και τους ανθρώπους της, τη μαχητικότητα, το σθένος και την ανεξάντλητη δύναμη που έκρυβε μέσα του. Ήδη συγκάλεσα έκτακτο Δημοτικό Συμβούλιο για να τον τιμήσουμε, όπως του αρμόζει. Αγαπημένε μας Δήμαρχε καλό σου ταξίδι… κ. Μαρία, αγαπητέ Χάρη συλλυπητήρια και κουράγιο σε όλους σας.

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.