Εκδηλωση για το πορισμα της Διακομματικης απο τον ΣΥΡΙΖΑ Ροδοπης

Θα παρουσιαστούν και θα συζητηθούν οι θέσεις του κόμματος για την οικονομική ανάπτυξη της περιοχής

Ο ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, στην πορεία προς το 3ο Συνέδριο, θα παρουσιάσει τις προτάσεις του, στην κοινή γνώμη και στους παραγωγικούς φορείς, θέλοντας να τους δείξει πως είναι ρεαλιστικές και πλήρως επεξεργασμένες.

Με τις θέσεις τους επιχειρούν να οικοδομήσουν τις αναγκαίες προοδευτικές κοινωνικές και πολιτικές συμμαχίες ώστε μαζί με την τοπική κοινωνία να ανατρέψουν την κυβέρνηση της Ν.Δ και να οδηγήσουν την περιοχή της Θράκης, αλλά και συνολικά της περιφέρειας ΑΜΘ, σε ένα ελπιδοφόρο και βιώσιμο μέλλον.

Γι’ αυτό το λόγο οι Ν.Ε. του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ  Ροδόπης και Ξάνθης, διοργανώνουν από κοινού εκδήλωση σχετικά με την πρόταση τους στο πόρισμα της «Διακομματικής Επιτροπής για τη Θράκη».

Θα παρουσιαστούν και θα συζητηθούν οι θέσεις τους για την οικονομική ανάπτυξη της περιοχής.

Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί διαδικτυακά την Παρασκευή 11 Μαρτίου στις 7.30μμ με εισηγητές τους

    Γιώργο Κατρούγκαλο – αντιπρόεδρο της Διακομματικής Επιτροπής για την Θράκη και Βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ Βορειου Τομέα Αθηνών, Συνταγματολόγο, Καθηγητή της Νομικής Σχολής του Δημοκριτείου Πανεπιστημίου Θράκης και πρώην Υπουργό Εξωτερικών.

    Λόη Λαμπριανίδη – μέλος της συγγραφικής ομάδας του Πορίσματος του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ και Καθηγητή του Τμήματος Οικονομικών Επιστημών του Πανεπιστημίου Μακεδονίας, και πρώην Γενικό Γραμματέα Στρατηγικών & Ιδιωτικών Επενδύσεων του Υπουργείου Οικονομίας & Ανάπτυξης.

Στην ανοιχτή διαδικτυακή εκδήλωση καλούνται να συμμετέχουν φορείς της περιοχής (τοπική αυτοδιοίκηση, επιμελητήρια κλπ).

Την εκδήλωση συντονίζει ο δημοσιογράφος Γιώργος Συλλιγαρδάκης.

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.