Εκ νεου υποψηφιος Περιφερειαρχης ΑΜ-Θ με την ΑΝΤΑΡΣYΑ ο Θοδωρος Περεντιδης

Τα ψηφοδέλτια στελεχώνονται με εργαζόμενους/ες, ιδ.υπαλλήλους, μικρομεσαίους επαγγελματίες, αγρότες, καθηγητές/τριες, φοιτητές/τριες

Με πλήρη ψηφοδέλτια σε όλη την περιφέρεια της ΑΜΘ συμμετέχει η Αριστερή αντικαπιταλιστική παρέμβαση – ΑΝΤΑΡΣYΑ στην ΑΜΘ, στη συλλογική μάχη των ερχόμενων περιφερειακών εκλογών, με επικεφαλής τον Περεντίδη Θεόδωρο, οικονομολόγο- λογιστή.

Όπως αναφέρει σε ανακοίνωση της «η κοινωνική απεύθυνση της ΑΝΤΑΡΣΥΑ στην ΑΜΘ αποτυπώνεται και στην διαστρωμάτωση των ψηφοδελτίων. Τα ψηφοδέλτια στελεχώνονται με εργαζόμενους/ες, ιδ.υπαλλήλους, μικρομεσαίους επαγγελματίες, αγρότες, καθηγητές/τριες, φοιτητές/τριες και ανθρώπους που με την δράση τους συμβάλλουν στην ανάπτυξη τοπικών ή κεντρικών πολιτικών αντιστάσεων στην αντιλαϊκή επέλαση.

Η αριστερή αντικαπιταλιστική παρέμβαση – ΑΝΤΑΡΣΥΑ στην ΑΜΘ, αποφάσισε συλλογικά και δημοκρατικά, πάντα στην κατεύθυνση υπεράσπισης των δικαιωμάτων της κοινωνικής πλειοψηφίας, να παρέμβει με αναβαθμισμένα καθήκοντα και στις περιφερειακές εκλογές του ερχόμενου Οκτωβρίου».

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.