Εκ νεου υποψηφιος για τον δημο Ιασμου ο Οντερ Μουμιν

Στόχος η εκλογή από την πρώτη Κυριακή

Στην επίσημη ανακοίνωση, της υποψηφιότητάς του συνδυασμού «Εμπρός» στις δημοτικές εκλογές του 2023 προέβη ο επικεφαλής της παράταξης και δήμαρχος Ιάσμου κ. Οντέρ Μουμίν. Ο κ. Μουμίν επέλεξε την 7η Νοεμβρίου για την πραγματοποίηση της ανακοίνωσης, καθώς πρόκειται για μια συμβολική ημερομηνία για τον ίδιο, αφού «στις 7 Νοεμβρίου του 2010 με εκλέξατε δημοτικό σύμβολο Ιάσμου για πρώτη φορά και στις 7 Νοεμβρίου του 2018 σας ανακοίνωσα την υποψηφιότητά μου για τη θέση του δημάρχου Ιάσμου» όπως θύμισε στο μήνυμά του, που προβλήθηκε διά των μέσων κοινωνικής δικτύωσης.

Ο ίδιος έκανε μια αναδρομή στην πορεία του συνδυασμού «Εμπρός» τα χρόνια της διακυβέρνησης στον δήμο Ιάσμου επισημαίνοντας πως «το 2019 ξεκινήσαμε με 125 ομοϊδεάτες συνοδοιπόρους. Έξι μέλη του συνδυασμού μας διεγράφησαν είτε με δική μου απόφαση, είτε με απόφαση της δημοτικής μας παράταξης» για να ξεκαθαρίσει πως «η πολιτική συνύπαρξη, με τα άτομα που διεγράφησαν από τον συνδυασμό μας, τελείωσε και δεν υπάρχει γυρισμός από αυτές τις αποφάσεις που πήραμε».

Διευκρίνισε δε για τα εννιά μέλη του συνδυασμού που από το 2019 μέχρι σήμερα επέλεξαν να παραιτηθούν πως, εφόσον «συνεχίζουν να υιοθετούν τις αρχές της παράταξής μας, οι πόρτες της παράταξής μας είναι διάπλατα ανοιχτές».

Όσο για νέες προσθήκες στη σύνθεση του συνδυασμού ο κ. Μουμίν υπενθύμισε πως ήδη από το 2019 μέχρι σήμερα προστέθηκαν στην παράταξη 15 νέα μέλη, αποκαλύπτοντας πως έχει επέλθει συμφωνία με επιπλέον 38 μέλη. «Οι ανακοινώσεις αυτών των ονομάτων θα γίνει όταν και όποτε πρέπει, και σίγουρα εντός του 2023» εξήγησε ο ίδιος.

«Το δίκαιο και η αλήθεια, έννοιες και αξίες ιερές για μένα και την παράταξή μου»

Με μια διάθεση αυτοκριτικής ο δήμαρχος Ιάσμου, συνέχισε λέγοντας πως «η επιλογή των ατόμων πρέπει αυτή τη φορά να είναι πιο σοφή και εξεζητημένη σε σχέση με το 2019» για να σταθεί ιδιαίτερα στις αρχές που διαπνέουν, την παράταξη «Εμπρός». «Πολιτικά αναζητούμε το δίκαιο και την αλήθεια. Είναι έννοιες και αξίες ιερές για μένα και την παράταξή μου. Διεκδικούμε άτομα με σοβαρότητα οι οποίοι θα προτάξουν το δημόσιο συμφέρον πάνω από το προσωπικό τους συμφέρον στη διοίκηση. Θα ασπαστούν τις αρχές της παράταξής μας και την ιεραρχική δομή αυτής και της διοίκησής μας. Θα χαρακτηρίζονται από τόλμη και πάθος για προσφορά, αλληλεγγύη σεμνότητα και ταπεινότητα για τον συνάνθρωπο. Σοβαροί και αποτελεσματικοί εντός των τειχών του δήμου, ανθρώπινοι και μεταδοτικοί εκτός των τειχών του δήμου» εξήγησε.

Απευθυνόμενος στους πολίτες του δήμου, διαβεβαίωσε πως «θα ξανακερδίσουμε και θα ξανακερδίσουμε όλοι μαζί συντριπτικά και πανηγυρικά τον Οκτώβριο του  2023» θέτοντας μάλιστα ως στόχο την εκλογή από την πρώτη Κυριακή, στις 8 Οκτωβρίου.

Κλείνοντας δεν παρέλειψε να ευχαριστήσει εγκαρδίως τους δημότες Ιάσμου «για την τιμή που μου κάνατε όλα αυτά τα χρόνια αδιάκοπα και ασταμάτητα να σας υπηρετώ από διάφορες θέσεις πρώτου και δεύτερου βαθμού τοπικής αυτοδιοίκησης  για 12 συναπτά έτη» για να σημειώσει πως «η τιμή αυτή είχε πάντα κερδοφόρο αποτέλεσμα».

Διαβεβαίωσε δε πως «δεν θα πάψω να αγωνίζομαι και να υπηρετώ το δίκαιό σας απέναντι στις αδικίες. Ο δήμος Ιάσμου θα αναπτυχθεί, ο δήμος Ιάσμου θα ανυψωθεί, ο δήμος Ιάσμου θα κερδίσει. Γι αυτό λοιπόν λέμε για άλλη μια φορά “Εμπρός”».

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.