Εγκαινια για τα νεα γραφεια του Κομματος Ισοτητας Ειρηνης και Φιλιας στην Κομοτηνη

Παρουσία «υψηλών» προσκεκλημένων και σύσσωμη την οικογένεια του ιδρυτή του Αχμέτ Σαδίκ

Τα εγκαίνια των νέων πολιτικών γραφείων του Κόμματος Ισότητας, Ειρήνης και Φιλίας, στην Κομοτηνή πραγματοποιήθηκαν χθες το πρωί παρουσία 500 περίπου συμπολιτών μας και όχι μόνο.
 
Τα νέα γραφεία του ΚΙΕΦ άνοιξαν και επισήμως τις πόρτες τους χθες, μετά και την αποκατάσταση των ζημιών που είχαν γίνει από την επίθεση που πραγματοποιήθηκε στις αρχές του περασμένου Δεκέμβρη, όταν άγνωστοι παραβίασαν την πόρτα των γραφείων και εισήλθαν στον χώρο, βανδαλίζοντάς τον, με συνθήματα τα οποία υπέγραψαν ως «Φρουροί της Θράκης», ενώ εκλάπη και το αυτοκίνητο με το οποίο είχε βρει το θάνατο ο ιδρυτής του κόμματος Αχμέτ Σαδίκ το 1994.
 

Στα εγκαίνια των γραφείων που βρίσκονται στο 3ο χλμ Κομοτηνής – Καρυδιάς, το «παρών» έδωσε πλήθος επισήμων, μεταξύ των οποίων ο βουλευτής Ροδόπης κ. Ιλχάν Αχμέτ, ο Τούρκος Πρόξενος στην Κομοτηνή  κ. Αλή Ριζά Ακιντζή, οι εκλεγμένοι Μουφτήδες Ξάνθης και Κομοτηνής κ.κ. Αχμέτ Μετέ και Ιμπραήμ Σερήφ, οι δήμαρχοι Ιάσμου, Αρριανών και Μύκης, ο θεματικός αντιπεριφερειάρχης οικονομικών κ. Μουσταφά Κατραντζή, ο περιφερειακός σύμβουλος κ. Οντέρ Μουμίν, καθώς και σύσσωμη η οικογένεια του Αχμέτ Σαδίκ, ήτοι η σύζυγός του Ισίκ, ο γιoς του Λεβέντ και η κόρη του, συνοδευόμενοι από τους συζύγους και τα μέλη των οικογενειών τους.
 
Χαιρετισμό απηύθυναν τόσο η κ. Ισίκ Σαδίκ, όσο και ο βουλευτής Ροδόπης κ. Ιλχάν Αχμέτ ο οποίος ευχήθηκε η συμβολή του ΚΙΕΦ στη δημοκρατία και την ευημερία των πολιτών της περιοχής να είναι εποικοδομητική, ο πρόεδρος του ΚΙΕΦ κ. Μουσταφά Αλή Τσαβούς και οι δύο εκλεγμένοι μουφτήδες.

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.