Ευχες με επαγγελματιες και πολιτες στη Δημοτικη Αγορα και το ΚΑΠΗ Κομοτηνης ανταλλαξε ο Δ. Χαριτου

«Τα φετινά Χριστούγεννα ας είναι τα τελευταία που γίνονται σε τόσο βαρύ κλίμα. Μπορεί ο λαός μας να βρει τον δρόμο του, για να αναζωογονηθεί η ελπίδα για τον τόπο»

Ο βουλευτής Ροδόπης ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ Δημήτρης Χαρίτου, συνοδευόμενος από μέλη του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, επισκέφθηκε την Παρασκευή την Δημοτική Αγορά Κομοτηνής και αντάλλαξε ευχές με τους επαγγελματίες και τους πολίτες για τις εορταστικές αυτές ημέρες, ενώ νωρίτερα το πρωί αντάλλαξε ευχές στο ΚΑΠΗ Κομοτηνής.

Σε δήλωση του ανέφερε:

«Η εικόνα που βλέπουμε σήμερα στη Δημοτική Αγορά Κομοτηνής είναι ίδια με κάθε σημείο της αγοράς της πόλης. Η έλλειψη διαθέσιμου εισοδήματος είναι εμφανής και έχει άμεσες συνέπειες σε όλο τον επαγγελματικό και εμπορικό κόσμο.

Η πολιτική των επιδομάτων που ακολουθεί η κυβέρνηση, με τα κάθε τύπου pass που χορηγεί ως φιλοδώρημα, εκ του αποτελέσματος φαίνεται ότι δε μπορεί να αναχαιτίσει τα μεγάλα κύματα της ακρίβειας και της αισχροκέρδειας που σαρώνουν τα εισοδήματα της πλειοψηφίας της κοινωνίας. Την ίδια στιγμή που μία μικρή οικονομική ελίτ συσσωρεύει δυσθεώρητα υπερκέρδη, στην ενέργεια, στα καύσιμα και στα τρόφιμα με τις πλάτες της σημερινής κυβέρνησης.

Τα φετινά Χριστούγεννα ας είναι τα τελευταία που γίνονται σε τόσο βαρύ κλίμα!

Μπορεί ο λαός μας να βρει τον δρόμο του, να αναζωογονηθεί ξανά η ελπίδα και η προοπτική για τον τόπο.

Μπορούμε μαζί να φέρουμε την δικαιοσύνη παντού.

Εύχομαι καλά Χριστούγεννα, καλή και δημιουργική χρονιά γεμάτη υγεία για όλους τους συμπολίτες μου. Χρόνια πολλά!»

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.