Ευχαριστιες Ε.Στυλιανιδη προς την Ενωση Αποστρατων Αξιωματικων Στρατου Ροδοπης

Για τη συνεργασία στα εθνικά και τοπικά θέματα

Με το διοικητικό συμβούλιο της Ένωσης Αποστράτων Αξιωματικών Στρατού Νομού Ροδόπης συναντήθηκε ο Βουλευτής Ροδόπης της Νέας Δημοκρατίας Ευριπίδης Στυλιανίδης. Αντάλλαξαν απόψεις για τις εξελίξεις στα εθνικά, τα κλαδικά και τα τοπικά θέματα και τους ευχαρίστησε εκ μέρους της Οργανωτικής Επιτροπής για την επιτυχημένη εκδήλωση που διοργάνωσαν από κοινού το Μάϊο για θέματα «εθνικής και ενεργειακής ασφάλειας και το ρόλο της Θράκης» με τη συμμετοχή και του πρώην Αρχηγού ΓΕΣ και Υπουργού Άμυνας κ. Φράγκου Φραγκούλη.

Η εκδήλωση είχε ξεχωριστή επιτυχία , όχι μόνο από άποψη μαζικής συμμετοχής αλλά και από άποψη πανελλήνιας προβολής από τα ΜΜΕ και απήχησης.

Μεταφέροντας τις ευχαριστίες της Οργανωτικής Επιτροπής ο Ευριπίδης Στυλιανίδης προσέφερε στην ΕΑΑΣ Ροδόπης ως δώρο έναν υπερσύγχρονο προτζέκτορα προκειμένου να ενθαρρύνει την Ένωση να συνεχίσει αυτές τις εκδηλώσεις που ενημερώνουν την τοπική κοινωνία για τα εθνικά θέματα, αφυπνίζουν κυρίως τη νέα γενιά του τόπου μας και ευαισθητοποιούν παράλληλα την τοπική αγορά και την κοινωνία αναπτύσσοντας υγιή πατριωτικά αντανακλαστικά.

Ο πρόεδρος κ. Κώστας Βουζουκίδης εκ μέρους των μελών και του ΔΣ της ΕΑΑΣ ευχαρίστησε για τη γόνιμη συνεργασία τον Βουλευτή Ροδόπης και επιφυλάχθηκε να δοθεί συνέχεια στην κοινή ενημερωτική προσπάθεια.

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.