Ε. Στυλιανιδης προς Ροδοπιτες της Αθηνας: «Ο λογος που ειμαστε ολοι μαζι εδω, ειναι γιατι εχουμε τη Ροδοπη στην καρδια μας»

«Δεν πρέπει να επιστρέψουμε στην ορφανή Ροδόπη του 2015-2019» το μήνυμα του υποψήφιου βουλευτή

Σε μια συγκέντρωση Ροδοπιτών που εξελίχθηκε σε συνάντηση γενεών με κοινό στοιχείο της αγάπη τους για τη Ροδόπη και κοινό στόχο την επιδίωξη της ανάπτυξης και κυρίως της ανάδειξης της Θράκης, έκανε την πρώτη επίσημη προεκλογική του εμφάνιση ο υποψήφιος Βουλευτής Ροδόπης της Νέας Δημοκρατίας κ. Ευριπίδης Στυλιανίδης.

Σε κεντρικό ξενοδοχείο των Αθηνών παλιοί αλλά και νέοι Ροδοπίτες συναντήθηκαν με πρωτοβουλία της Ένωση Κομοτηναίων Αθήνας, άκουσαν τον απολογισμό αλλά και τους στόχους που θέτει ο Ευριπίδης Στυλιανίδης για τη Ροδόπη κατά την επόμενη κυβερνητική περίοδο και αντάλλαξαν απόψεις.

«Ο λόγος που είμαστε όλοι μαζί εδώ, είναι γιατί έχουμε τη Ροδόπη στην καρδιά μας» είπε στην αρχή της τοποθετησής του ο υποψήφιος βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας και ανέλυσε το δίλημμα των εθνικών εκλογών: «Σταθερή και αποτελεσματική διακυβέρνηση με τη ΝΔ ή παρατεταμένη ακυβερνησία και νέα κρίση με το ΣΥΡΙΖΑ;». Εξήγησε επίσης το τοπικό διακύβευμα: «Την πρώτη Κυριακή είπε εκλέγουμε Βουλευτή που μπορεί να εκπροσωπήσει δυναμικά και αποτελεσματικά τη Ροδόπη και τη δεύτερη Κυβέρνηση για να οδηγήσει την Ελλάδα στο μέλλον. Δεν πρέπει να επιστρέψουμε στην ορφανή Ροδόπη του 2015-2019, ούτε φυσικά στην αδύναμη και ταπεινωμένη Ελλάδα των κλειστών τραπεζών και των εξόριστων νέων. Τώρα έχουμε όλοι παρελθόν. Θα συγκριθούμε από τα αποτελέσματα που επιτύχαμε για τον τόπο μας κι εκεί είναι ξεκάθαρο ποιος υπερέχει».

Ο κ. Στυλιανίδης ευχαρίστησε τους συμπατριώτες του για τη μακρά και ακλόνητη εμπιστοσύνη τους και για την αγάπη τους που του δίνει δύναμη να συνεχίζει τον αγώνα για την Ροδόπη και τόνισε ότι παρότι τρεις πρωθυπουργοί του πρότειναν να πολιτευτεί σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη, αυτός συνειδητά δεν εγκατέλειψε ποτέ την πατρίδα του, γιατί η Θράκη δίνει νόημα και δύναμη στην πολιτική του προσπάθεια. Επίσης υπογράμμισε ότι τα προβλήματα του τόπου δεν λύνονται με άγονες μικροκομματικές αντιπαραθέσεις, ούτε με εκατοντάδες φλύαρες κοινοβουλευτικές ερωτήσεις για λίγη δημοσιότητα μεταξύ μας στα τοπικά μέσα. Λύνονται με δυναμικές παρεμβάσεις στην εξουσία και με έξυπνες πολιτικές στο κέντρο, όπως πράξαμε πχ με την αποκατάσταση του 12% επιδότησης εργασίας για τους εργαζόμενους που κατήργησε ο ΣΥΡΙΖΑ το 2015 και εμείς το αποκαταστήσαμε, για να οφελούνται σήμερα 841 επιχειρήσεις της Θράκης με 120 εκ. ευρώ ρευστότητα που δημιουργεί σταδιακά νέες θέσεις εργασίας.

Στην εκδήλωση το ενδιαφέρον ήταν ότι πρώτη φορά συμμετείχαν όχι μόνο οι παλιοί Κομοτηναίοι που επί χρόνια κράτησαν τους δεσμούς με την ιδιαίτερη τους πατρίδα αλλά και πολλοί νέοι Ροδοπίτες που θέλουν να βοηθήσουν τον τόπο μας να πάει μπροστά.

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.