Ε. Στυλιανιδης: «Η εμφανιση κομματων μικρων δεξιοτερα της Νεας Δημοκρατιας μας αποστερησαν τη χαρα να δουμε και αυτη τη γωνια του χαρτη γαλαζια»

«Όλοι μαζί πετύχαμε μια μεγάλη ιστορική νίκη»

Σε δήλωση για το εκλογικό αποτέλεσμα προχώρησε ο βουλευτής Ροδόπης κ. Ευριπίδης Στυλιανίδης από το κέντρο Τύπου στην πρώην Νομαρχία Ροδόπης.

Στο μήνυμά του ο κ. Στυλιανίδης επεσήμανε:

Είναι μια ξεχωριστή μέρα η σημερινή. Η Νέα Δημοκρατία και ο Κυριάκος Μητσοτάκης, όλοι μαζί πετύχαμε μια μεγάλη ιστορική νίκη. Μία νίκη που μας δίνει δύναμη να συνεχίσουμε μια καινούργια δυναμική τετραετία. Μία νίκη που μας επιτρέπει να ολοκληρώσουμε μεταρρυθμίσεις να διορθώσουμε λάθη να καλύψουμε κενά. Θέλω να ευχαριστήσω όλους τους συνεργάτες και φυσικά και το σύνολο του λαού της Ροδόπης για τη συνεχή εμπιστοσύνη και τη δύναμη που μου δίνουν να συνεχίσω να εκπροσωπώ αυτό το νομό. Θέλω να επισημάνω ότι είχαμε και εδώ στο νομό, παρά τις ιδιαιτερότητες, μια σημαντική αύξηση ποσοστού μας, πάνω από 1,5 μονάδα, αλλά η εμφάνιση κομμάτων μικρών δεξιότερα της Νέας Δημοκρατίας μας αποστέρησαν τη χαρά να δούμε και αυτή τη γωνιά του χάρτη γαλάζια. Αυτό δε σημαίνει τίποτα. Εμείς είμαστε εδώ, είμαστε κυβέρνηση έχουμε μια ξεκάθαρη πολιτική για μια ανοιχτή δημοκρατική κοινωνία, μια πολιτική αξιών μια αναπτυξιακή πολιτική για την ακριτική Ελλάδα και αυτή την πολιτική θα εφαρμόσουμε με συνέπεια, απομονώνοντας κάθε ακραία φωνή και αντιμετωπίζοντας κάθε ξένη παρέμβαση.

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.