Δυο νεοι υποψηφιοι περιφερειακοι συμβουλοι Ροδοπης με τη «Νεα Περιφερειακη Αναγεννηση»

Τριαντάφυλλος Παπαδάκης και Χρήστος Νάκος υποψήφιοι με τον Χρήστο Μέτιο

Δύο νέοι υποψήφιοι περιφερειακού σύμβουλοι Ροδόπης ανακοίνωσαν χθες την υποψηφιότητά τους με τη Νέα Περιφερειακή Αναγέννηση του νυν περιφερειάρχη και εκ νέου υποψηφίου κ. Χρήστου Μέτιου.

Πρώτος που ανακοίνωσε την υποψηφιότητά του ήταν ο κ. Τριαντάφυλλος Παπαδάκης που μετά τη μακρά του θητεία σε φορείς που άπτονται του επιστημονικού αντικειμένου του αποφάσισε να δοκιμάσει τις δυνάμεις του στον αυτοδιοικητικό στίβο.

«Δεν γίνεται να το σκεφτείς και πολύ όταν σου κάνει την πρόταση ο Περιφερειάρχης κ. Χρήστος Μέτιος να ενισχύσεις τον συνδυασμό, που χρόνια τώρα κυριαρχεί ΣΤΑΘΕΡΑ στην Ανατολική Μακεδονία και Θράκη» έγραψε ο ίδιος σε μήνυμά του ευχαριστώντας θερμά τον Περιφερειάρχη «για την επιλογή του να συμμετέχω στο ψηφοδέλτιο των Περιφερειακών του Συμβούλων».

Ο κ. Παπαδάκης επισημαίνει στο μήνυμά του πως «η πολύχρονη παρουσία μου στα διοικητικά συμβούλια φορέων, η σχεδόν 30 χρόνια εμπειρία μου στον πρωτογενή τομέα ως Γεωπόνος από θέσεις ευθύνης (Οργανισμός Βάμβακος, ΟΠΕΚΕΠΕ ΑΜΘ, ΓΕΩΤΕΕ), η πολύχρονη προσφορά μου σε πολλούς τομείς της κοινωνικής ζωής, η πιο πρόσφατη εμπειρία μου ως συνεργάτης του υπουργού κ. Ευριπίδη Στυλιανίδη, που ευχαριστώ ιδιαίτερα, μου έδωσαν γνώσεις ώστε να πιστεύω ότι θα μπορέσω να ανταποκριθώ στην πιθανή εκλογή μου. Μια εκλογή που θα δώσει την ευκαιρία στην παράταξη να σχεδιάσει και να διασφαλίσει το μέλλον του τόπου, που όλοι αγαπάμε».

«Η υποψηφιότητά μου στην ΡΟΔΟΠΗ είναι ένα βήμα ΜΠΡΟΣΤΑ για μένα και ελπίζω να φανώ χρήσιμος στην επιλογή σας» τονίζει κλείνοντας στο μήνυμά του ο κ. Παπαδάκης.

Χρ. Νάκος: «Για μια Ροδόπη που έχει πετύχει αρκετά, έχει όμως να πετύχει πολλά περισσότερα»

Ακολούθησε ο κ. Χρήστος Νάκος, που έχει εμπειρία αυτοδιοίκησης, καθώς μέχρι τώρα έχει διατελέσει δημοτικός σύμβουλος και αντιδήμαρχος στον Δήμο Κομοτηνής.

«Με σεβασμό αλλά και αίσθημα ευθύνης , θα ήθελα να ανακοινώσω στους συντοπίτες μου στη Ροδόπη την υποψηφιότητά μου ως Περιφερειακός Σύμβουλος με την “Νέα Περιφερειακή Αναγέννηση” του Χρήστου Μέτιου στις επερχόμενες Περιφερειακές Εκλογές, και να ζητήσω εκ νέου, ως εκλεγμένος Δημοτικός Σύμβουλος, την εμπιστοσύνη τους για μια Ροδόπη που έχει πετύχει αρκετά, έχει όμως να πετύχει πολλά περισσότερα» επεσήμανε ο ίδιος σε μήνυμά του.

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.