Δριμεια κριτικη στην κυβερνηση για το Σκοπιανο και μηνυματα ενοτητας της παραταξης (+Βιντεο)

Έστειλε ο Λευτέρης Αυγενάκης από την Κομοτηνή - «Πολιτικοί κατσαπλιάδες η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ- ΑΝΕΛ» - «Φημολογίες σε επίπεδο κουτσομπολιού η κόντρα Στυλιανίδη – Μέτιου»

Συνέντευξη τύπου προς τα τοπικά ΜΜΕ παρέθεσε πριν την εκδήλωση κοπής της βασιλόπιτας της ΝΟΔΕ Ροδόπης στην Κομοτηνής ο γραμματέας της Πολιτικής Επιτροπής της ΝΔ κ.Λευτέρης Αυγενάκης, ο οποίος ξεκίνησε την τριήμερη περιοδεία του στην ΠΑΜ-Θ από την Ροδόπη.

Την συνέντευξη τύπου ξεκίνησε ο πρόεδρος της ΝΟΔΕ Ροδόπης κ.Γιάννης Βεζυργιαννίδης ο οποίος έκανε λόγο για «μία χρονιά στην οποία θα κριθούμε όλοι και ελπίζουμε ότι θα κριθούμε και στις κάλπες» για να καλωσορίσει τον γραμματέα της Πολιτικής Επιτροπής της ΝΔ κ.Λευτέρη Αυγενάκη στην περιοχή μας.  

Ο κ.Αυγενάκης μίλησε με τα θερμότερα λόγια για την δράση των τοπικών στελεχών της ΝΔ στην Ροδόπη υπογραμμίζοντας πως η επίσκεψή του αυτή πραγματοποιείται στο πλαίσιο «της πανστρατιάς και της εκλογικής ετοιμότητας που βρισκόμαστε από τις αρχές του έτους» για να επαναλάβει πως το 2018 θα είναι έτος εκλογών κατά τη οποία οι πολίτες θα κληθούν να δώσουν εντολή στην «μεταρρυθμιστική κυβέρνηση του Κυριάκου Μητσοτάκη».

Ο κ. Αυγενάκης αναφέρθηκε εκ νέου στο ζήτημα της ονομασίας της ΠΓΔΜ, χαρακτηρίζοντας ως «επικίνδυνη»  την σημερινή κυβέρνηση, και χαρακτηρίζοντας ως «πολιτικούς κατσαπλιάδες» την κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝΕΛ οι οποίοι «προσπαθούν να διατηρήσουν την καρέκλα τους και να κρατηθούν στην εξουσία, παίζοντας στα ζάρια ζητήματα που έχουν απασχολήσει το ελληνικό έθνος για 25 ολόκληρα χρόνια».

Ο γραμματέας της πολιτικής επιτροπής του ΣΥΡΙΖΑ μίλησε για την προσπάθεια αναδιοργάνωσης των περιφερειακών οργανώσεων της ΝΔ, κάνοντας λόγο για ανάγκη ανανέωσης και ενδυνάμωσής τους «με διαφορετικό πνεύμα και κουλτούρα, από αυτή των παλαιότερων στελεχών, που ωστόσο έχουν προσφέρει πολλά».
Στο τέλος της τοποθέτησής του ο κ.Αυγενάκης έχοντας στο πλευρό του τους κ.κ.Ευριπίδη Στυλιανίδη και Χρήστο Μέτιο, ανέφερε πως «η φημολογία περί εντάσεων και διενέξεων είναι αποτέλεσμα συζητήσεων σε επίπεδο κουτσομπολιού» για να τονίσει πως «η σημερινή εικόνα δηλώνει την συσπείρωση της ΝΔ».

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.