Δριμεια κριτικη απο τον ΣΥΡΙΖΑ Ροδοπης για το κλεισιμο της Νυμφαιας

«Σοβαρευτείτε επιτέλους και μην δοκιμάζετε τις αντοχές τους!»

Σφοδρή κριτική με αφορμή την ανακοίνωση του κλεισίματος του Συνοριακού Σταθμού της Νυμφαίας όλως αιφνιαδιαστικώς εξαπολύει ο ΣΥΡΙΖΑ Ροδόπης. Εκτός από το πλήγμα στον τουρισμό που αναμένεται να έρθει από την εν λόγω απόφαση, η τοπική οργάνωση του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης στέκεται και στον αντίκτυπο που θα έχει η απόφαση για όσους φοιτούν ή εργάζονται από την άλλη πλευρά των συνόρων.

Αναλυτικά ο ΣΥΡΙΖΑ Ροδόπης επισημαίνει σε σχετική του ανακοίνωση:

«Κυβερνητικό αλαλούμ με το άνοιγμα των συνόρων!

Για ακόμη μία φορά η Κυβέρνηση αποδείχτηκε πλήρως ανακόλουθη στις υποσχέσεις της. Για ακόμη μία φορά αποδείχτηκε ότι όχι μόνο δεν έχει κανένα απολύτως σχέδιο για το άνοιγμα του τουρισμού αλλά και ότι είναι επικίνδυνη για τα συμφέροντα των επαγγελματιών του κλάδου.

Παρά τις επιβεβαιώσεις του υπουργού και των κυβερνητικών βουλευτών της περιφέρειας ΑΜΘ ότι η Νυμφαία, η συνοριακή πύλη με την Βουλγαρία, φέτος θα ανοίξει χωρίς προβλήματα και περιορισμούς και δεν θα ξαναζήσουμε τις περσινές τραγελαφικές καταστάσεις… τελείως αιφνιδιαστικά την 14η Μαΐου τα σύνορα της Νυμφαίας έκλεισαν με αποτέλεσμα να διαμαρτύρονται δεκάδες τουρίστες που θέλουν να εισέλθουν στην χώρα μας.

Το κλείσιμο αυτό βέβαια εκτός από τον τουριστικό κλάδο και όλους τους επιχειρηματίες ξενοδοχειακών καταλυμάτων και εστίασης των παράλιων περιοχών που περιμένουν να δουλέψουν, επηρεάζει και πολλές οικογένειες με φοιτητές ή εργαζόμενους από την άλλη πλευρά των συνόρων.

Το μόνο σίγουρο είναι ότι ο νομός μας, μαζί με τους γειτονικούς της ΑΜΘ, παραμένει χωρίς λογική εξήγηση αποκομμένος και με πολίτες και τουρίστες έρμαια στα κυβερνητικά πολιτικά παιχνίδια.

Προειδοποιούμε την κυβέρνηση ότι δεν θα ανεχτούμε για δεύτερη φορά ενέργειες που οδηγούν στην τουριστική υποβάθμιση της περιοχής μας. Οι επαγγελματίες του τουριστικού κλάδου βρίσκονται σε οριακή κατάσταση.

Σοβαρευτείτε επιτέλους και μην δοκιμάζετε τις αντοχές τους!

Να ανοίξει άμεσα και οριστικά ο σταθμός τις Νυμφαίας!».

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.