Διπλο «οχι» Σκυλακακη σε επιδομα παραμεθοριου και ενταξη σε επικινδυνη και ανθυγιεινη εργασια των αστυνομικων της Ροδοπης

Η απάντηση που απέστειλε στην ερώτηση Ιλχάν Αχμέτ

Αρνητική ήταν η απάντηση του αναπληρωτή υπουργού Οικονομικών κ. Θεόδωρου Σκυλακάκη στο διπλό αίτημα που υπέβαλε διά ερώτησής του ο βουλευτής του ΚΙΝΑΛ κ. Ιλχάν Αχμέτ για ένταξη των αστυνομικών της Ροδόπης αφενός στο επίδομα παραμεθορίου, αφετέρου στο επίδομα επικίνδυνης και ανθυγιεινής εργασίας.

Συγκεκριμένα στην απάντηση που απέστειλε ο αναπληρωτής υπουργός στον βουλευτή Ροδόπης, επιβεβαιώνεται η άρνηση καταβολής του επιδόματος των 100 ευρώ προς τους αστυνομικούς υπαλλήλους της Ροδόπης καθώς «η χορήγηση του ως άνω επιδόματος δεν συναρτάται με παροχή υπηρεσίας σε παραμεθόριες (εν γένει) περιοχές».

Ταυτόχρονα, όπως σημειώνεται στην ίδια απάντηση μετά τις σχετικές ερωτήσεις και αναφορές του βουλευτή Ροδόπης Ιλχάν Αχμέτ, «το ένστολο προσωπικό της Ελληνικής Αστυνομίας, δεν δικαιούται το επίδομα επικίνδυνης και ανθυγιεινής εργασίας του άρθρου 18 του ν.4354/2015 (ενιαίο μισθολόγιο), δεδομένου ότι ,ως αμειβόμενο με ειδικό μισθολόγιο, δεν υπάγεται στις μισθολογικές διατάξεις του ν.4354/2015».

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.