Διπλα στον Χρηστο Μετιο η ΝΔ (+ Βιντεο)

Συνέντευξη τύπου στην Κομοτηνή παρουσία του Λευτέρη Αυγενάκη

Κατά την διάρκεια συνέντευξης τύπου που πραγματοποιήθηκε στην Κομοτηνή σήμερα το μεσημέρι κ. Λευτέρης Αυγενάκης ανακοίνωσε επίσημα την στήριξη της Νέας Δημοκρατίας στο πρόσωπο του κ. Χρήστου Μέτιου.

Παρουσία των τριών βουλευτών της ΝΔ σε Έβρο, Καβάλα και Δράμα καθώς και των πέντε προέδρων τοπικών ΝΟΔΕ ο γραμματέας της Νέας Δημοκρατίας, δήλωσε «από σήμερα οι ζυμώσεις τελειώνουν και η Νέα Δημοκρατία γυρνά σελίδα. Μέσα από μία επίπονη μεν, αλλά ζωντανή διαδικασία αποφασίστηκε να στηρίξουμε τον Χρήστο Μέττιο, ώστε ενωμένα και συντονισμένα να διεκδικήσει εκ νέου την Περιφέρεια
Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης».

Παρά τις επιφυλάξεις που εκφράστηκαν το προηγούμενο διάστημα, ακόμα και από μέλη της «Περιφερειακής Αναγέννησης» ξεκαθάρισε «έχουν γίνει λάθη, αλλά οι εντάσεις και οι αντιπροτάσεις ανήκουν στο παρελθόν. Από εδώ και πέρα προτάσσουμε το “εμείς” γιατί η ενότητα υπηρετείται μόνο μέσα από πράξεις».

Από πλευράς του ο κ. Μέτιος ευχαρίστησε όσους τον στηρίζουν, ενώ σχολίασε συνοπτικά πως η εμπιστοσύνη τους θα του δώσει δύναμη για να λάβει πρωτοβουλίες για την ενότητα της παράταξης.

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.