Δημοσια παρεμβαση της Βουλας Ελευθεριαδου

«Επείγουσα η ανάγκη στήριξης της Αστυνομικής Διεύθυνσης Ροδόπης»

Δημόσια παρέμβαση με αφορμή την αρνητική απάντηση εκ μέρους του υπουργείου Οικονομικών στο αίτημα της Αστυνομικής Διεύθυνσης Ροδόπης για μεταστέγαση του Αστυνομικού Τμήματος Σαπών στο οίκημα της ΔΟΥ Σαπών πραγματοποίησε χθες η πολιτευτής της ΝΔ στη Ροδόπη κ. Βούλα Ελευθεριάδου. Όπως σημειώνει η κ. Ελευθεριάδου σε γραπτή της δήλωση «είναι και δικό μας καθήκον, ως κάτοικοι της Ροδόπης, να προσθέσουμε και τη δική μας φωνή στην απαίτηση στήριξης της Αστυνομικής Διεύθυνσης Ροδόπης» ζητώντας την άμεση διευθέτηση των θεμάτων που άπτονται της στελέχωσης αλλά και της «στέγης» των αστυνομικών υπηρεσιών της Ροδόπης, «ώστε να λειτουργήσει στο προσεχές μέλλον όσο το δυνατόν καλύτερα η Αστυνομική Φύλαξη της Ροδόπης». 

Αναλυτικά η παρέμβαση της κ. Ελευθεριάδου: 

«Έχοντας κατά νου το σοβαρό πρόβλημα που ταλανίζει τα Αστυνομικά Τμήματα της Ροδόπης, με αποτέλεσμα να καθίσταται εξαιρετικά δύσκολη η εκτέλεση του καθήκοντος από τους Αστυνομικούς που υπηρετούν σε αυτά, είναι και δικό μας καθήκον, ως κάτοικοι της Ροδόπης, να προσθέσουμε και τη δική μας φωνή στην απαίτηση στήριξης της Αστυνομικής Διεύθυνσης Ροδόπης.
 
Εκτός από την υποστελέχωση των Αστυνομικών Τμημάτων Ιάσμου και Νέας Καλλίστης, αίτημα το οποίο θεωρείται μεγίστης σημασίας, προστίθεται και το μείζον πρόβλημα της στέγασης του Αστυνομικού Τμήματος Σαπών, το οποίο έως τώρα στεγάζεται σε ένα κτήριο λειτουργικά αναξιοπρεπές.
 
Αν και η Αστυνομική Διεύθυνση Ροδόπης εκτέλεσε όλες τις απαραίτητες διαδικασίες προς το Υπουργείο Οικονομικών για την επίλυση του στεγαστικού προβλήματος του Αστυνομικού Τμήματος Σαπών, ώστε να παραχωρηθεί το οίκημα της ΔΟΥ Σαπών, έλαβε τελικά αρνητική απάντηση, λόγω δέσμευσης του οικήματος από την Εταιρεία Ακινήτων Δημοσίου.
 
Ζητούμε, λοιπόν, την άμεση διευθέτηση των παραπάνω θεμάτων, ώστε να λειτουργήσει στο προσεχές μέλλον όσο το δυνατόν καλύτερα η Αστυνομική Φύλαξη της Ροδόπης». 

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.