Δημος Ιασμου: Τις παραιτησεις Γενικων Διευθυντων, Προισταμενων Τμηματων και Ειδικων Συνεργατων ζητησε ο Ο. Μουμιν

Μήνυμα σε αυστηρό τόνο: «Η περίοδος της αιχμαλωσίας στον δημόσιο υπάλληλο τελείωσε, διοικεί η λαϊκή βούληση»

Τις παραιτήσεις όλων των Γενικών Διευθυντών, Προϊσταμένων Τμημάτων και Ειδικών Συνεργατών του Δήμου Ιάσμου ζήτησε ο Δήμαρχος κ. Οντέρ Μουμίν. Το γεγονός έκανε γνωστό ο ίδιος με ανάρτησή του σε αυστηρούς τόνους, στην οποία επισημαίνει:

«Επί πολλά χρόνια, η συντριπτική πλειοψηφία των μονίμων υπαλλήλων στο δήμο Ιάσμου εργαζόταν χωρίς αυτοθυσίες, χωρίς κανόνες, αδιαφορώντας για τις ανάγκες του δημότη ή σε κάθε περίπτωση σκόπιμα απέφευγαν να εργαστούν αποτελεσματικά.

Ακόμη και σήμερα υφίστανται υπάλληλοι, που πιστεύουν ότι θα συνεχίσουν να λειτουργούν με αυτόν τον τρόπο, προβαίνοντας σκόπιμα στη διαρροή ευαίσθητων διοικητικών πληροφοριών κατά της αιρετής διοίκησης.

Ως αποτέλεσμα εκτεταμένης έρευνας της τελευταίας τριετίας και διαμορφωθείσας προσωπικής κρίσης μου, ζήτησα τις παραιτήσεις όλων των Γενικών Διευθυντών, Προϊσταμένων Τμημάτων και Ειδικών Συνεργατών.

Την 1η Ιανουαρίου του 2023, θα προβώ σε νέες τοποθετήσεις, συμμορφούμενος πλήρως με τις επιταγές του νόμου.

Κανένας μόνιμος υπάλληλος δεν θα λάβει περισσότερα από όσα του αναλογούν και θα εργαστεί τόσο αφοσιωμένα όσο εγώ και οι αιρετοί εκλεγμένοι συνεργάτες μου.

Όσοι δεν μπορούν να αντιληφθούν αυτές τις αξίες δεν έχουν πλέον θέση στον Δήμο Ιάσμου.

Ο Δήμος Ιάσμου άλλαξε.

Η περίοδος της αιχμαλωσίας στον δημόσιο υπάλληλο τελείωσε, διοικεί η λαϊκή βούληση…».

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.