Δημητρης Νατσιος: «Η Θρακη εχει εγκαταλειφθει στην τυχη της»

Ο Πρόεδρος του Δημοκρατικού Πατριωτικού Κινήματος «ΝΙΚΗ» με αφορμή τη σημερινή παρουσία του στην Κομοτηνή

«Η κυβέρνηση της ΝΔ θα τιμωρηθεί παραδειγματικά στις επικείμενες ευρωεκλογές»

Στην Κομοτηνή θα βρίσκεται σήμερα ο πρόεδρος του Δημοκρατικού Πατριωτικού Κινήματος «ΝΙΚΗ» κ.Δημήτρης Νατσιός, στο πλαίσιο περιοδείας που πραγματοποιεί στην Θράκη.

Ο κ.Νατσιός στις 8 το απόγευμα αναμένεται να αποτελέσει τον κεντρικό ομιλητή της εκδήλωσης με τίτλο «Η Ρωμιοσύνη ενάντια στον ολοκληρωτισμό» στο πλαίσιο της οποίας θα τοποθετηθεί επί των θέσεων του κινήματος απέναντι και σε πρόσφατα ευρωπαϊκά νομοθετήματα, ενώ από την συζήτηση δεν θα λείψουν οι επιδιώξεις τους από την προσεχή «μάχη» των Ευρωεκλογών.

Μια «μάχη» στην οποία άλλωστε δηλώνουν παρόντες, μεταξύ άλλων και με την συμμετοχή του Κομοτηναίου υποψηφίου Ευρωβουλευτή κ.Κώστα Καραΐσκου, ο οποίος και θα προλογίσει τον κ.Νατσιό.

Αισιόδοξος για την είσοδο της ΝΙΚΗΣ και στην Ευρωβουλή

Από την φιλία και την συνοδοιπορία του με τον κ.Καραΐσκο ξεκίνησε άλλωστε την τοποθέτησή του στο «Ράδιο Παρατηρητής 94fm» το πρωί της Παρασκευής, 22 Μαρτίου ο κ.Νατσιός, εκφράζοντας την πεποίθηση πως το «θαύμα» που επετεύχθη στις πρόσφατες εθνικές εκλογές, με την είσοδο της ΝΙΚΗΣ στο ελληνικό Κοινοβούλιο, θα επαναληφθεί και στην προσεχή εκλογική αναμέτρηση. «Νομίζω ότι είναι εφικτός στόχος, βλέπουμε την αποδοχή και τη δυναμική που υπάρχει» πρόσθεσε υπογραμμίζοντας χαρακτηριστικά πως «θα τρίβουν τα μάτια τους».

Ερωτηθείς ως προς το περιεχόμενο της ομιλίας του ο Πρόεδρος του κόμματος ξεκίνησε από την επιλογή της λέξης «Ρωμιοσύνη», στην οποία ο ίδιος επιλέγει να προσδώσει μια έννοια ελευθερίας. «Σήμερα ζούμε έναν ύπουλο ολοκληρωτισμό και το είδαμε και με τα πρόσφατα νομοσχέδια, το ασφαλιστικό στο οποίο αντέδρασαν δυναμικότατα οι δικηγόροι, μηχανικοί κ.α., έως και το τελευταίο χτύπημα, με τον “ψευτογάμο” των ομοφυλοφίλων. Σε μια χώρα που βρίσκεται σε δραματική δημογραφική κατάσταση, δίνουμε λάθος μήνυμα, για 500-600 ζευγάρια που συμβίωναν, κάτι που προσβάλει την παράδοσή  μας, την έννοια της παραδοσιακής οικογένειας και βέβαια προσβάλει  πρωτίστως την πίστη του λαού μας» ανέφερε εξηγώντας πως για τους λόγους αυτούς η υφιστάμενη κυβέρνηση της ΝΔ, στις προσεχείς ευρωεκλογές «θα τιμωρηθεί παραδειγματικά, γιατί δεν έλαβε υπόψη τα πιστεύω του λαού μας».

Η ΝΙΚΗ όπως τόνισε ο ίδιος θα είναι παρούσα στις επικείμενες ευρωεκλογές προκειμένου να αντιταχθεί και σε ευρωπαϊκές πολιτικές ενάντια του εθνικού συμφέροντός μας, δίνοντας το παράδειγμα του πρωτογενούς τομέα, όπου όπως εξήγησε οι ευρωπαϊκές κυβερνήσεις αποτελούν πλέον «ένα αυτοπαρακολούθημα της άφρονης πολιτικής των ΗΠΑ». «Είναι  δυνατόν η πατρίδα μας, που είναι παράδεισος και θα μπορούσαμε να είμαστε “το περιβόλι  της Ευρώπης”, σήμερα να καταντήσει ο πρωτογενής τομέας της να αποτελεί το 3% του ΑΕΠ της;  Μην θίξουμε το πολύ σοβαρό ζήτημα που μου επεσήμαναν και οι αγρότες στην Μεσσηνία, ότι πέρυσι εισαγάγαμε 50.000 τόνους οπωρικά και λαχανικά- κυρίως από την Τουρκία- αμφίβολης ποιότητας και αξίας, τα οποία δεν πληρούν τις προδιαγραφές που θέτει η Ε.Ε. για παράδειγμα  στη χρήση των φυτοφαρμάκων» επεσήμανε ο ίδιος υπογραμμίζοντας πως «η Ευρώπη πάλι ακολουθώντας άφρονα πολιτική,  ανταλλάσσοντας για παράδειγμα την πώληση των βιομηχανικών της προϊόντων, στην Αργεντινή με την άκριτη, χωρίς δασμούς, εισαγωγή αγροτικών προϊόντων που δεν ανταγωνίζονται ποιοτικά τα προϊόντα της Ευρώπης». «Υπάρχει λοιπόν ένας άδικος και αθέμιτος ανταγωνισμός, για τον οποίο και ξεσηκώνονται οι αγρότες, οι κτηνοτρόφοι, οι αλιείς».

Επικεντρώνοντας τέλος στην Θράκη, ο πρόεδρος της ΝΙΚΗΣ εξήγησε πως η ερήμωση της υπαίθρου, η εξαφάνιση της γεωργικής παραγωγής και το δημογραφικό ζήτημα είναι στην περιοχή μας εντονότερο από κάθε άλλη περιοχή της πατρίδας μας, η οποία έχει εγκαταλειφθεί στην τύχη της, ενώ η κυβέρνηση θα έπρεπε να πέσει πάνω της με όλες της τις δυνάμεις και να δώσει κίνητρα για την τόνωσή της.

«Στην Ελλάδα έχουμε μια ιδιότυπη οικογενειολατρεία»

«Η Θράκη είναι μια πανέμορφη περιοχή, με εξαιρετικές συνθήκες για να αναπτυχθεί» πρόσθεσε χαρακτηριστικά για να τονίσει ωστόσο πως «αυτό που παρατηρούμε και στο οποίο όμως τελικά καταλήγουμε σε όλη την Ελλάδα είναι η ανικανότητα και η αναξιότητα των προσώπων». «Ο λαός ας σκεφτεί πολύ σοβαρά πλέον στις επερχόμενες εκλογές όχι μόνο να τιμωρήσει παραδειγματικά την κυβέρνηση που τον περιφρονεί, αλλά πλέον να διώξουμε το υπάρχον πολιτικό καθεστώς, γιατί στην Ελλάδα έχουμε μια ιδιότυπη οικογενειολατρεία και όχι οικογενειοκρατία» τόνισε για να καταλήξει «ας κυβερνηθεί επιτέλους η πατρίδα μας από Ρωμιούς, που σημαίνει άνθρωπος πιστός, φιλόπατρις, προσηλωμένος στον  ιερό θεσμό της οικογένειας, αξιοπρεπής και φιλότιμος, άνθρωπος του  καθαρού μετώπου».

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.