Δημητρης Χαριτου προς ΥΠΑΑΤ: Ποιες συγκεκριμενα ενεργειες κανατε για να προχωρησει το Φραγμα  Κομψατου;

Ένα εμβληματικό έργο κινδυνεύει να οδηγηθεί σε εγκατάλειψη υποστηρίζει ο βουλευτής

Ο βουλευτής Ροδόπης ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ Δημήτρης Χαρίτου με αφορμή τις δηλώσεις του κ. Μητσοτάκη στην Κομοτηνή ότι καθυστέρησε η υλοποίηση του Φράγματος Κομψάτου, με νέα ερώτηση του στη Βουλή ζητά από τον αρμόδιο υπουργό Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων να απαντήσει στο ποιες ακριβώς ενέργειες έκανε η κυβέρνηση τα τέσσερα αυτά χρόνια προκειμένου να προχωρήσει το εν λόγω αρδευτικό έργο.

Ο βουλευτής στην ερώτησή του υποστηρίζει ότι η κυβέρνηση επέδειξε πολύ μεγάλη ολιγωρία όλα αυτά τα χρόνια. Υπενθυμίζει, σε αυτή την κατεύθυνση, τις αντιφατικές δηλώσεις μεταξύ των κυβερνητικών στελεχών, όπως της κ. Μπακογιάννη και του αν. υπουργού κ. Σκυλακάκη. Όταν η πρώτη το ενέτασσε ως έργο στο Ταμείο Ανάκαμψης και ο δεύτερος το απέκλειε, επιβεβαιώνοντας τις παλινωδίες της κυβέρνησης που αγγίζουν τα όρια εμπαιγμού της τοπικής κοινωνίας.

«Ένα εμβληματικό έργο για τον αγροτικό κόσμο και την τοπική οικονομία της Ροδόπης, που έχουν ζητήσει καθολικά όλοι οι κοινωνικοί, παραγωγικοί φορείς και η Αυτοδιοίκηση, που κινδυνεύει να οδηγηθεί σε εγκατάλειψη μετά τη μη ανάληψη δέσμευσης υλοποίησής του από τον κ. Μητσοτάκη στην πρόσφατη επίσκεψή του στην Κομοτηνή» υποστηρίζει ο βουλευτής.

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.