Διαβουλευση για Τεχνικο Προγραμμα και Προυπολογισμο στο Δημο Ιασμου

Την Τετάρτη 24 και την Πέμπτη 25 Αυγούστου στο Δημοτικό κατάστημα Ιάσμου

Δύο συνεδριάσεις της Δημοτικής Επιτροπής Διαβούλευσης Ιάσμου θα πραγματοποιηθούν την επόμενη εβδομάδα, στο Δημοτικό κατάστημα Ιάσμου, με θέμα το τεχνικό πρόγραμμα και το ετήσιο πρόγραμμα δράσης, του Δήμου για το έτος 2017 η μία και τη σύνταξη του προσχέδιου του προϋπολογισμού η άλλη.
 
Συγκεκριμένα ο Δήμαρχος Ιάσμου κ. Καδή Ισμέτ, με την ιδιότητα του Προέδρου της Δημοτικής Επιτροπής Διαβούλευσης, καλεί τα μέλη της Επιτροπής σε συνεδρίαση στο Δημοτικό κατάστημα στις 24 Αυγούστου, ημέρα Τετάρτη και ώρα 10:00 π.μ. ( Σε περίπτωση έλλειψης απαρτίας, η συνεδρίαση επαναλαμβάνεται την αμέσως επόμενη εργάσιμη ημέρα, άρθρο 77 παρ. 3 του Ν. 3852/2010), για συζήτηση και λήψη απόφασης για τη «Διατύπωση απόψεων και εισηγήσεις, προς το Δημοτικό Συμβούλιο, για το τεχνικό πρόγραμμα και το ετήσιο πρόγραμμα δράσης, του Δήμου μας, για το έτος 2017»
 
Την επόμενη μέρα, Πέμπτη 25 Αυγούστου και ώρα 11:00 π.μ. ο Δήμαρχος, πάλι με την ιδιότητα του Προέδρου της Δημοτικής Επιτροπής Διαβούλευσης, καλεί τα μέλη της Επιτροπής σε συνεδρίαση στο Δημοτικό κατάστημα (Σε περίπτωση έλλειψης απαρτίας, η συνεδρίαση επαναλαμβάνεται την αμέσως επόμενη εργάσιμη ημέρα, άρθρο 77 παρ. 3 του Ν. 3852/2010), για συζήτηση και λήψη απόφασης για τη «Διατύπωση απόψεων και εισηγήσεις, σχετικά με την σύνταξη των προσχεδίων του προϋπολογισμού, έτους 2016»

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.