Διαβεβαιωσεις για οκταμηνη κοινωφελη εργασια πηρε ο Β. Λαμπακης απο τη Ρ. Αντωνοπουλου

Σε συνάντηση κατά την επίσκεψη της αναπληρώτριας Υπουργού Εργασίας στην Ξάνθη

Τη διαβεβαίωση της αναπληρώτριας Υπουργού Εργασίας κ. Ράνιας Αντωνοπούλου ότι τα πεντάμηνα στην κοινωφελή εργασία θα γίνουν οκτάμηνα και πως η πιλοτική προσπάθεια με αριθμούς ένδειξης της ανεργίας σε αδύναμους δήμους συνδέεται πλέον με την επέκταση εντός του 2016 σε όλους τους δήμους χωρίς διάκριση, προς αποκατάσταση κάθε παρεξήγησης και παρερμηνείας έλαβε ο Πρόεδρος της ΠΕΔ ΑΜΘ και Δήμαρχος Αλεξανδρούπολης κ. Βαγγέλης Λαμπάκης.
 
Όπως τονίζεται σε ανακοίνωση της ΠΕΔ ΑΜΘ, η διαβεβαίωση αυτή αποτελεί αρχή της κοινής προσπάθειας Δήμων και Υπουργείου για να μειώσουν την ανεργία, που πρέπει να στηρίζεται αληθινά στην θέληση για κατεύθυνση της συνολικής δυναμικής μας στον άνεργο και να στοχεύει στην απασχόλησή του.
 
Έτσι εντός του επόμενου τριμήνου, όπως η κ. Αντωνοπούλου διαβεβαίωσε τον κ. Λαμπάκη σε συνάντηση που ζήτησε η ίδια την περασμένη Παρασκευή στην Ξάνθη, τα εν λόγω οκτάμηνα της κοινωφελούς εργασίας θα καλύψουν τις ανάγκες με την έναρξη διαδικασίας πρόσληψης σε όλους τους δήμους της χώρας.
 
Η Αναπληρώτρια Υπουργός ζήτησε από τον κ. Λαμπάκη την ειλικρινή συνεργασία του και την ενημέρωση από πλευράς του των υπολοίπων 21 δημάρχων της περιφέρειάς μας. Από την πλευρά του ο Πρόεδρος της Περιφερειακής Ένωσης Δήμων Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης και Δήμαρχος Αλεξανδρούπολης με καλή πίστη, ευχαρίστησε την αναπληρώτρια Υπουργό για την συμπεριφορά της και την διαβεβαίωσε για την θέληση και των 22 δημάρχων να συμβάλουν στην υλοποίηση του εγχειρήματος. 

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.