Διαμαρτυρια για τη μη καταβολη αποζημιωσεων απο τον ΕΛΓΑ στους Κτηνοτροφους της Ροδοπης

Επιστολή Ν. Τσαλικίδη προς τους αρμοδίους

Την αντίθεση του στην πρόθεση του ΕΛΓΑ να μην καταβληθούν οι αποζημιώσεις στους κτηνοτρόφους της Περιφερειακής Ενότητας Ροδόπης εκφράζει μέσω επιστολής του που εστάλη την Πέμπτη στον Υπουργό Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων κ.Ευάγγελο Αποστόλου και τον Πρόεδρο του ΕΛΓΑ κ. Θεοφάνη Κουρεμπέ ο Αντιπεριφερειάρχης Ροδόπης κ. Νίκος Τσαλικίδης.
 
Στην επιστολή του ο κ. Τσαλικίδης, περιγράφοντας την κατάσταση,  καταθέτει το αίτημα  για άμεση νομοθετική διευθέτηση του ζητήματος για την εξυπηρέτηση των αναγκών του Αγροτικού πληθυσμού της περιοχής και ιδιαίτερα των Κτηνοτρόφων, που επλήγησαν σε μεγάλο βαθμό από την φετινή πρωτοφανή κακοκαιρία και την χιονόπτωση.
 
«Στόχος μας είναι η έμπρακτη στήριξή των Αρμόδιων Αρχών στην προσπάθεια που καταβάλλουμε καθημερινά για την κάλυψη των αναγκών του αγροτικού πληθυσμού και ειδικότερα στην άμεση αποζημίωση των Κτηνοτρόφων, οι οποίοι απώλεσαν το ζωϊκό κεφάλαιό τους και αντιμετωπίζουν πλέον πρόβλημα επιβίωσης» δήλωσε σχετικά ο αντιπεριφερειάρχης Ροδόπης για την ανάληψη της πρωτοβουλίας.

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.