Δεσμευση Θεοδωρικακου για προσληψη 250 συνοριοφυλακων στη Θρακη εντος του εξαμηνου

Θα γίνει με μοριοδότηση του κριτηρίου της εντοπιότητας, τόνισε προς τα μέλη της ΔΕΕΠ Ροδόπης

Συνάντηση με τον υπουργό Προστασίας του Πολίτη κ. Τάκη Θεοδωρικάκο είχαν τα μέλη της ΔΕΕΠ Ν. Ροδόπης το μεσημέρι της Δευτέρας 17 Ιανουαρίου, κατά την διάρκεια της επίσκεψής του στην περιοχή.

Τα μέλη τη ΔΕΕΠ έθεσαν στον Υπουργό ζητήματα ενίσχυσης  του αστυνομικού τμήματος Σαπών και του τομέα ευθύνης του για τον ορεινό όγκο, με ενίσχυση της στελέχωσης και των υλικοτεχνικών υποδομών του.

Επίσης συζητήθηκε το θέμα της ενίσχυσης της Σχολής Αστυνομίας και της συνεργασίας της με το Δημοκρίτειο Πανεπιστήμιο.

Από την πλευρά του κ. Θεοδωρικάκου, σύμφωνα με τα μέλη της ΔΕΕΠ, ανακοινώθηκε η πρόσληψη 250 συνοριοφυλάκων στους τρεις νομούς της Θράκης μέσα στο πρώτο εξάμηνο του 2022 με μοριοδότηση  του κριτηρίου της εντοπιότητας, ώστε να προηγούνται οι υποψήφιοι της περιοχής μας  που το πληρούν.

Στην ανακοίνωσή της η ΔΕΕΠ Ν. Ροδόπης τονίζει πως εμπιστεύεται «το όραμα της Κυβέρνησης, του Πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη και τις ικανότητες του Υπουργού Προστασίας του Πολίτη  κ. Τάκη Θεοδωρικάκου» και τα μέλη της είναι βέβαια πως η επόμενη μέρα για τη Ροδόπη θα χαρακτηρίζεται από ασφάλεια και ευημερία, που είναι οι βασικοί πυλώνες της ανάπτυξης.

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.