Δεν θα ειναι υποψηφια Περιφερειαρχης ΑΜ-Θ η Τανια Ελευθεριαδου

Η πρώην βουλευτής Καβάλας εξηγεί τους λόγους της απόφασής της δηλώνοντας ότι θα υποστηρίξει κάθε απόφαση του κόμματος για την εκλογική μάχη του Οκτώβρη

Την απόφασή της να μην κατέλθει Υποψήφια Περιφερειάρχης ΑΜ-Θ ως επικεφαλής του συνδυασμού που θα στηρίξει ο ΣΥΡΙΖΑ – ΠΣ ανακοίνωσε η πρώην βουλευτής Καβάλας κ.Τάνια Ελευθεριάδου.

Όπως επισημαίνει η ίδια η απόφασή της έρχεται σε συνέχεια της μετεκλογικής της υπόσχεσης, «ότι θα είμαι η φωνή της αντιπολίτευσης στο νομό Καβάλας και θα συνεχίσω με την ίδια ένταση την πολιτική δουλειά που άρχισε το 2019».

Παρά την απόφασή της να μην αποδεχτεί την τιμητική όπως την χαρακτηρίζει πρόταση η ίδια ξεκαθαρίζει πως «θα υποστηρίξω κάθε απόφαση του κόμματος και θα εργαστώ ενεργά και με ενθουσιασμό σε αυτή την ωραία εκλογική μάχη του Οκτώβρη».

Αναλυτικά το κείμενο της ανάρτησης της έχει ως εξής:

Αγαπητές φίλες, αγαπητοί φίλοι

Αυτές τις ώρες κορυφώνεται η διαδικασία επιλογής του προσώπου που θα ηγηθεί του συνδυασμού που θα στηρίξει ο ΣΥΡΙΖΑ στις Περιφερειακές Εκλογές του προσεχούς Οκτώβρη.

Στο πλαίσιο της διαδικασίας αυτής, δέχθηκα σχετική πρόταση που την θεωρώ τιμητική προς το πρόσωπό μου. Έλαβα μηνύματα αγάπης και παρότρυνσης από εκατοντάδες φίλους και υποστηρικτές. Η στάση του κόσμου μού έδωσε δύναμη.

Την ίδια στιγμή, διαπίστωσα ότι υπάρχει αυξημένο ενδιαφέρον συμπολιτών μας να συμμετάσχουν στον υπό κατάρτιση συνδυασμό ενώ είδα να επιβεβαιώνεται εμφατικά το πόσο σημαντική δουλειά έκαναν όλα τα προηγούμενα χρόνια τα μέλη του κόμματός μας στο περιφερειακό συμβούλιο υπό τον συνδυασμό του Κώστα Κατσιμίγα.

Σταθμίζοντας όλα τα δεδομένα, μετά και την πρόσφατη λαϊκή ετυμηγορία στις κάλπες του Ιουνίου, αποφάσισα να μην συμμετάσχω στις περιφερειακές εκλογές, σεβόμενη τη μετεκλογική υπόσχεση που έδωσα σε όσους πίστεψαν στον αγώνα μας: ότι θα είμαι η φωνή της αντιπολίτευσης για το νομό Καβάλας και θα συνεχίσω με την ίδια ένταση την πολιτική δουλειά που άρχισε το 2019. Σήμερα στη Βουλή δεν υπάρχει ούτε ένας βουλευτής Καβάλας που να προέρχεται από την αντιπολίτευση. Έχω υποσχεθεί σε όσους δεν ψήφισαν ΝΔ, ότι θα κάνω ό,τι περνά από το χέρι μου ώστε να μην αποσιωπηθούν τα μεγάλα ή και τα μικρότερα προβλήματα που έχει η περιοχή μας, τα οποία θα παλέψω ώστε να φτάνουν στη Βουλή.

Επιπλέον, έχω δεσμευτεί να εργαστώ για την ενότητα του ΣΥΡΙΖΑ σε αυτή την κρίσιμη αλλά και τόσο ενδιαφέρουσα φάση ανασυγκρότησης, που έχει ξεκινήσει με ορίζοντα τις ευρωεκλογές, όπως περιέγραψε ο μέχρι πρότινος πρόεδρός μας Αλέξης Τσίπρας.

Δηλώνω ότι θα υποστηρίξω κάθε απόφαση του κόμματος και θα εργαστώ ενεργά και με ενθουσιασμό σε αυτή την ωραία εκλογική μάχη του Οκτώβρη. Άλλωστε ξεκίνησα τα πολιτικά βήματά μου από την Αυτοδιοίκηση και γνωρίζω από πρώτο χέρι τον σημαντικό ρόλο που μπορεί να διαδραματίσει για την ευημερία του τόπου μας.

Δεσμεύομαι ότι θα είμαι παρούσα τόσο σε αυτήν, όσο και σε κάθε επόμενη μάχη.

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.