Δεν ανακαλει ο Οντερ Μουμιν

Διέταξε ΕΔΕ για την εξακρίβωση τέλεσης πειθαρχικών παραπτωμάτων από υπαλλήλους του Δήμου

Μπορεί οι αντιδράσεις συνδικαλιστικών φορέων για τις δηλώσεις του περί μερίδας δημοτικών υπαλλήλων να υπήρξαν σφοδρές, ωστόσο ο Δήμαρχος Ιάσμου φαίνεται πως όχι μόνο δεν ανακαλεί αλλά προχωρά και ένα βήμα παρακάτω. Με ανάρτησή του ο ίδιος έκανε γνωστό πως θα προχωρήσει στη διενέργεια ΕΔΕ για πιθανά πειθαρχικά παραπτώματα από υπαλλήλους του δήμου, ενώ παράλληλα γνωστοποιεί πως τη Δευτέρα θα πραγματοποιήσει αλλαγές Διευθυντών και Προϊσταμένων Τμημάτων.

Αναλυτικά στην ανάρτησή του ο δήμαρχος Ιάσμου γράφει τα εξής:

  1. Οι τοποθετήσεις, με τις επικείμενες αλλαγές Διευθυντών και Προϊσταμένων Τμημάτων θα πραγματοποιηθούν, τη Δευτέρα 3 Οκτωβρίου 2022
  2. Θα τηρηθεί απόλυτα η νομιμότητα. Κάνοντας χρήση των εκ του νόμου αρμοδιοτήτων μου, κανείς εκ των ανάξιων υπαλλήλων δεν θα παραμείνει σε θέση ευθύνης.
  3. Οι ενδεχόμενες αλλαγές σε ειδικούς συνεργάτες θα πραγματοποιηθούν, ως ανακοινώθηκε στις 1 Ιανουαρίου 2023.
  4. Διατάσσω σύμφωνα με τα άρθρα110,111,121 ΚΑΙ 130 ΤΟΥ Ν. 3584/2007 τη διενέργεια Ένορκης Διοικητικής Εξέτασης (ΕΔΕ) , την οποία αναθέτω στην αρχαιότερη των διευθυντών, κα. Μαρίνα Καρούνη, για την εξακρίβωση τέλεσης πειθαρχικών παραπτωμάτων από υπαλλήλους του Δήμου Ιάσμου.
  5. Σε συνέχεια της επικοινωνίας μου, με τον πρόεδρο της Δημοτικής Κοινωφελούς Επιχείρησης Δήμου Ιάσμου (ΔΗ.ΚΕ.Δ.Ι.), ζήτησα και έγινε αποδεκτή από σήμερα (σ.σ. 30/9) η παραίτηση της Διευθύντριας της Δημοτικής Επιχείρησης, κας Χριστίνας Μπούκα, την οποία ευχαριστούμε για τις υπηρεσίες που προσέφερε στους συνδημότες μας και της ευχόμαστε κάθε καλό στην προσωπική και επαγγελματική της ζωή

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.