Δεκτος απο την Προεδρο της Δημοκρατιας εγινε ο Ιλχαν Αχμετ

Εξέφρασε την στήριξή της προς τον βουλευτή σε σχέση με τις επιθέσεις και τις συκοφαντίες που δέχεται και επέδειξε ιδιαίτερο ενδιαφέρον για θέματα συμβίωσης των πληθυσμών στη Θράκη

Δεκτός από την Πρόεδρο της Ελληνικής Δημοκρατίας κα. Κατερίνα Σακελλαροπούλου έγινε τη Δευτέρα στο Προεδρικό Μέγαρο ο βουλευτής Ροδόπης του ΠΑΣΟ.Κ.- Κινήματος Αλλαγής, Ιλχάν Αχμέτ. Αμέσως μετά την ολοκλήρωση της συνάντησης ο κ. Ιλχάν Αχμέτ δήλωσε:

«Είχα την τιμή σήμερα να γίνω δεκτός από την Πρόεδρο της Ελληνικής Δημοκρατίας κα. Κατερίνα Σακελλαροπούλου. Πρόκειται για μία τιμή που αντανακλά προς το πρόσωπο μου αλλά, κυρίως, προς τους συμπολίτες μου στην Θράκη και την Ροδόπη, τους οποίους εκπροσωπώ στο Κοινοβούλιο» επεσήμανε σε δήλωσή του μετά την ολοκλήρωση της συνάντησης ο κ. Ιλχάν Αχμέτ και τόνισε πως «είναι η πρώτη φορά που η κ. Πρόεδρος δέχεται στο γραφείο της επίσημα έναν βουλευτή που προέρχεται από την Μειονότητα της Θράκης».

Αναφερόμενος στο περιεχόμενο της συνάντησης ο βουλευτής Ροδόπης μετέφερε πως «μού δόθηκε η ευκαιρία να της παρουσιάσω την πρωτοβουλία μου για την ειδική στρεμματική ενίσχυση των μικρών και μεσαίων καλλιεργητών των ορεινών και μειονεκτικών περιοχών, μία πρόταση επεξεργασμένη, η οποία συμπεριλήφθηκε και στο πόρισμα που κατέθεσε η πλειοψηφία της Διακομματικής Επιτροπής για την Θράκη».

Ταυτόχρονα, η κ. Πρόεδρος άκουσε τις απόψεις του βουλευτή και επέδειξε ιδιαίτερο ενδιαφέρον για θέματα συμβίωσης των πληθυσμών καθώς και για τις κοινοβουλευτικές πρωτοβουλίες του σε όλα τα επίπεδα για τα θεσμικά και αναπτυξιακά ζητήματα.

Εξέφρασε, δε, την αμέριστη στήριξή της προς το πρόσωπο του σε σχέση με τις επιθέσεις και τις συκοφαντίες που δέχεται από συγκεκριμένα κέντρα όλη αυτή την περίοδο.

«Θέλω να εκφράσω την ικανοποίηση μου για την συνάντηση αυτή και την πεποίθηση μου ότι η Πρόεδρος της Δημοκρατίας που έλκει την καταγωγή της από την ευρύτερη περιοχή μας, αποτελεί έναν πολύτιμο αρωγό, σύμμαχο και συμπαραστάτη για την Θράκη σε όλα τα επίπεδα» υπογράμμισε κλείνοντας ο κ. Ιλχάν Αχμέτ.

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.