Δεκα νεοι υποψηφιοι με την «Κομοτηνη Δυνατα»

«Δέκα ακόμα άνθρωποι επέλεξαν να αγωνιστούν για το κοινό μας όραμα» τονίζει η δημοτική παράταξη

Δέκα νέους υποψηφίους ανακοίνωσε η δημοτική παράταξη «Κομοτηνή Δυνατά» με επικεφαλής τον Αντώνη Γραβάνη. Πρόκειται, όπως σημειώνει η ίδια, για «δέκα ακόμα άνθρωποι που επέλεξαν να αγωνιστούν για το κοινό μας όραμα. Άνθρωποι με όραμα, διάθεση προσφοράς, από διάφορους χώρους ο καθένας, μπαίνουν ενεργά στον αυτοδιοικητικό στίβο».

Η δημοτική παράταξη τους εύχεται θερμά καλή επιτυχία στον αγώνα τους.

Προχωράμε Δυνατά και Σταθερά για το Δήμο Κομοτηνής!

Ακολουθούν τα ονόματος των 10 νέων υποψηφιοτήτων:

Άγγελος Μιχαήλ Χουβαρδάς

Ό Άγγελος Μιχαήλ Χουβαρδάς είναι 19 χρονών και ζει στην Κομοτηνή.

Είναι ένας εκ των ιδρυτών του e-Αιμοδότες, ενός εγχειρήματος που έχει αποσπάσει πανελλαδική και ευρωπαϊκή αναγνώριση, όπως η διάκριση του με το 3ο Βραβείο στον Ευρωπαϊκό Διαγωνισμό Νέων Επιστημόνων (EUCYS 2022), που έφερε ξανά την Ελλάδα στις πρώτες θέσεις του Ευρωπαϊκού Διαγωνισμού Νέων Επιστημόνων μετά από 26 χρόνια.

Έχει έντονο ενδιαφέρον για τον προγραμματισμό και τη δημιουργία καινοτόμων εφαρμογών που δημιουργούν θετικό αντίκτυπο στην ποιότητα της ανθρώπινης ζωής.

Έχοντας ολοκληρώσει τα τελευταία τρία χρόνια τη δευτεροβάθμια εκπαίδευση στη Σχολή ΣΑΧΕΤΙ στο Γιοχάνεσμπουργκ της Νότιας Αφρικής, τον Δεκέμβριο του 2022 επέστρεψε στην Κομοτηνή για να συνεχίσει τις σπουδές του στην Τριτοβάθμια Εκπαίδευση.

Η ενασχόληση του με τα κοινά ξεκίνησε το 2020 όπου επιλέχθηκε ως τακτικός «έφηβος βουλευτής» στην ΚΕ’ Σύνοδο της Βουλής των Εφήβων. Στη συνέχεια από το 2022 συμμετέχει ως Τακτικό Μέλος στο Δημοτικό Συμβούλιο Νέων Κομοτηνής. Η προσφορά του στα κοινά επεκτείνεται και στη συμμετοχή του στον αστικό μη κερδοσκοπικό Συνεταιρισμό Ποιος είναι το Αφεντικό.

Στα μαθητικά του χρόνια του έχει απονεμηθεί δύο φορές ειδικός έπαινος για την ανιδιοτελή του προσφορά στο 2ο Γυμνάσιο Κομοτηνής καθώς και στη Σχολή ΣΑΧΕΤΙ του απονεμήθηκαν έπαινοι διάκρισης τη σημαντική συμμετοχή του στη διαδικτυακή διδασκαλία των Ελληνικών στην Προσχολική Εκπαίδευση.

Έχει διατελέσει κριτής στον 1ο διαγωνισμό καινοτομίας του Κόμβου Καινοτομίας του ΔΠΘ καθώς και μέλος οργανωτικής επιτροπής σε συνέδρια που διοργάνωσε το Γραφείο Εκπαίδευσης στο Γενικό Προξενείο της Ελλάδας στο Γιοχάνεσμπουργκ, η Σχολή ΣΑΧΕΤΙ και το Ινστιτούτο Ελληνικής Γλώσσας “ΤΗΜΕΝΟΣ’ του Πανεπιστημίου Δυτικής Μακεδονίας (ΠΔΜ). 

Απέκτησε πιστοποιήσεις στην επιστήμη των υπολογιστών και τις νέες τεχνολογίες από ιδρύματα όπως το Πανεπιστήμιο του Michigan, το Πανεπιστήμιο Yonsei, τη Google και την Aruba Networking.

Η αφοσίωσή του στην κοινωνική προσφορά είναι συνεχής μέσα από δράσεις εθελοντισμού σε φορείς της Κομοτηνής και δρώμενα της τοπικής κοινωνίας.

Ανέστης Σαμουρκασίδης

O Ανέστης Σαμουρκασίδης ζει στην Κομοτηνή.

Είναι απόφοιτος του 1ου Γενικού Λυκείου Κομοτηνής, πτυχιούχος Τοπογράφος Μηχανικός της ΣΤΕΦ του ΤΕΙ ΑΘΗΝΑΣ και απόφοιτος του Τμήματος Κοινωνικής Διοίκησης & Πολιτικής Επιστήμης του ΔΠΘ με κατεύθυνση την Πολιτική Επιστήμη.

Επιπλέον, είναι κάτοχος Διπλώματος Μεταπτυχιακών Σπουδών στο Διεθνές και  Ευρωπαϊκό Δίκαιο της Ενέργειας της Νομικής Σχολής του ΔΠΘ και μιλάει τρεις ξένες γλώσσες. Υπηρέτησε τη στρατιωτική του θητεία ως έφεδρος αξιωματικός του Πυροβολικού.

Εργάσθηκε στον ιδιωτικό τομέα και από το 2001 (ΑΣΕΠ) υπηρετεί στον τομέα της Δημόσιας Περιουσίας του Υπουργείου Οικονομικών.

 Έχει συμμετάσχει σε εκπαιδευτικά προγράμματα της Σχολής Επιμόρφωσης του Υπουργείου Οικονομικών, του Κέντρου Δημόσιας Διοίκησης και Αυτοδιοίκησης  και σε επιστημονικά συνέδρια και ημερίδες.

Είναι μέλος του Ελληνικού Οργανισμού Πολιτικών Επιστημόνων (ΕΟΠΕ) και ήταν από τα ιδρυτικά μέλη της ομάδας Ενασχόλησης με την Πολιτική Επιστήμη της Κομοτηνής.

Διετέλεσε συντονιστής της αντιπροσωπείας του ΕΟΠΕ στην Κομοτηνή, μέλος του Δ.Σ. του Συλλόγου Καππαδοκών και Μικρασιατών Ν. Ροδόπης και παραμένει μέλος του.

Είχε εκλεγεί εκπρόσωπος του Συλλόγου των ΤΕ/Μηχανικών Έβρου Ροδόπης στην Πανελλήνια Ομοσπονδία Μηχανικών Τεχνολογικής Εκπαίδευσης δημόσιου τομέα (ΠΟΜΗΤΕΔΥ) και είναι μέλος του Συλλόγου Εργαζομένων ΔΟΥ Ν. Ροδόπης.

Βασίλης Αντωνιάδης

O Βασίλης Αντωνιάδης γεννήθηκε το 1994 στην Αλεξανδρούπολη. Μεγάλωσε και ζει μόνιμα στην Κομοτηνή.

Είναι απόφοιτος του 1ου Γενικού Λυκείου Κομοτηνής.

Δραστηριοποιείται επαγγελματικά στον χώρο της εστίασης και είναι μέλος του Σωματείου Καφεποτοπωλών Κομοτηνής και Περιφέρειας.

Παράλληλα ασχολείται ενεργά, από μικρή ηλικία με τον αθλητισμό και συγκεκριμένα με το χώρο του ποδοσφαίρου, έχοντας παίξει σε πληθώρα ομάδων της πόλης αλλά και σε Σουφλί και Θάσο.

Τα τελευταία  4 χρόνια είναι στην ομάδα του Πανθρακικού, συμβάλλοντας τα μέγιστα στη μέχρι τώρα πορεία της.

Ζωγράφος Κοκκίδης

Ο Ζωγράφος Κοκκίδης γεννήθηκε το 1972 και ζει στην Κομοτηνή.

Η καταγωγή του είναι από τους Υφαντές Κομοτηνής και τη Σάλπη.

Ολοκλήρωσε τη δευτεροβάθμια εκπαίδευσή του στο 3ο Γενικό Λύκειο Κομοτηνής το  1990. Επιπλέον ήταν Δόκιμος Έφεδρος Αξιωματικός.

Είναι απόφοιτος της Νομικής Σχολής του Δημοκρίτειου Πανεπιστημίου Θράκης, με προπτυχιακές σπουδές στη Βουλγαρία και στη Γερμανία.

Είναι κάτοχος Μεταπτυχιακού Διπλώματος Ειδίκευσης Διοικητικού Δικαίου, του Προγράμματος Μεταπτυχιακών σποδών του Τμήματος Νομικής, του Δημοκρίτειου Πανεπιστήμιου Θράκης.

Αφού ολοκλήρωσε τις σπουδές του εργάστηκε ως ασκούμενος Δικηγόρος (στον αείμνηστο Αθανάσιο Καμαράκη) και ακολούθως ως Δικηγόρος στο Δικηγορικό Σύλλογο Ροδόπης.

Κατά την περίοδο της δικηγορίας ανέλαβε καθήκοντα εκπαιδευτή στο Ι.Ε.Κ. Κομοτηνής και αναπληρωτή καθηγητή στη Σχολή Δοκίμων Αστυφυλακών Κομοτηνής.  

Το 2002 διορίστηκε στο Σωφρονιστικό Κατάστημα Κομοτηνής στον κλάδο «Π.Ε. Σωφρονιστικού Ενηλίκων», όπου έχει διατελέσει για χρόνια Προϊστάμενος της Διεύθυνσης- Διευθυντής.

Είναι παντρεμένος κι έχει ένα γιό.

Κική Κωνσταντινίδου

Η Κική Κωνσταντινίδου γεννήθηκε, ζει και δραστηριοποιείται στην Κομοτηνή.

Είναι απόφοιτος του τομέα Διοίκησης Επιχειρήσεων και Οργανισμών.

Από το 1992 είναι ιδιοκτήτρια της επιχείρησης ηλεκτρολογικού και βιομηχανικού υλικού “Μαρίνος Κωνσταντινίδης ΙΚΕ”.

Από το 2014 έως και σήμερα είναι Πρόεδρος του Εμπορικού Συλλόγου Κομοτηνής,  όπου σχεδίασε και υλοποίησε σειρά δράσεων,  με σημαντικότερη τη «Λευκή Νύχτα» η οποία καθιερώθηκε ως θεσμός.

Επιπλέον, είναι  μέλος στο Διοικητικό Συμβούλιο του Εμπορικού και Βιομηχανικού Επιμελητήριου , Υπεύθυνη του τμήματος ΓΕΜΗ  και Γραμματέας στη Ομοσπονδία Εμπορίου και Επιχειρηματικότητας Θράκης.

Είναι ενεργό μέλος των ΝΗΡΗΙΔΩΝ Κομοτηνής και του Σοροπτιμιστικού Ομίλου Κομοτηνής, καθώς και  Αντιπρόεδρος στο θρησκευτικό σύλλογο Αγία Μαρίνα  Ιμέρου.

Είναι παντρεμένη και έχει δυο κόρες.

Μαρία Μπαχτσεβάνη

Η Μαρία Μπαχτσεβάνη γεννήθηκε στην Κομοτηνή και κατοικεί στο Κόσμιο.

Δραστηριοποιείται επαγγελματικά στον πρωτογενή αγροτικό τομέα και ήταν από τα ιδρυτικά μέλη και γραμματέας του Συλλόγου Αγροτών Κομοτηνής.

Διατελεί εκλεγμένη σύμβουλος Τοπικής Κοινότητας Κομοτηνής από το 2014.

Από το 2018 ήταν Αντιπρόεδρος της ΔΗΜ. ΤΟ Νέας Δημοκρατίας Κομοτηνής και πλέον είναι Υπεύθυνη εκλογικής ετοιμότητας για το Νομό Ροδόπης στη ΔΕΕΠ Ροδόπης της Ν.Δ.

Επιπλέον, είναι μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου του Πανθρακικού Σταδίου Κομοτηνής.

Είναι παντρεμένη με τον Παναγιώτη Πίτατζη και μητέρα ενός γιού.

Ριτβάν Δουρχάν

Ο Ριτβάν Δουρχάν γεννήθηκε το 1978 στην Κομοτηνή.  

Ασχολήθηκε πρώτη φορά με την πολιτική ως υποψήφιος σύμβουλος με τον συνδυασμό του αείμνηστου Κίμωνα Καλδιριμτζή το έτος 2002. Από τότε μέχρι και σήμερα, ήταν πάντα κοντά στην τοπική κοινωνία του Δήμου Κομοτηνής.

Μετά το λύκειο σπούδασε εξ αποστάσεως στο Τμήμα Τουρκικής Γλώσσας και Φιλολογίας του Πανεπιστημίου Εσκίσεχιρ.

Για πολλά χρόνια δραστηριοποιείται στον τομέα των ελαστικών αυτοκινήτου και διατηρεί  δική του επιχείρηση, στον τομέα αυτό, από το 2016.

Από το 2002 έως και σήμερα είναι ενεργό μέλος της θεατρικής ομάδας «Σπόρος» του Συλλόγου ΕΜΔΘ.

Διετέλεσε Γενικός Αρχηγός της τοπικής ποδοσφαιρικής ομάδας Α.Ο. Φιλίας και είναι ιδρυτικό και ενεργό μέλος διαφόρων άλλων συλλόγων. 

Για πολλά χρόνια παρουσίαζε εκπομπές σε τοπικούς ραδιοφωνικούς σταθμούς. 

Είναι παντρεμένος με τη Δικηγόρο Εμινέ Σουμπασιλάρ κι έχει δυο παιδιά. 

Χαράλαμπος Κραββαρίτης

Ο Χαράλαμπος Κραββαρίτης γεννήθηκε το 1977 στην Κομοτηνή, όπου και ζει. Η καταγωγή του είναι από τη Γρατινή.

Αποφοίτησε από το 1ο Γενικό Λύκειο και αμέσως μετά ολοκλήρωσε την στρατιωτική του θητεία.

Εργάστηκε σε ξενοδοχειακές επιχειρήσεις για 6 χρόνια, και κατά το διάστημα αυτό διατέλεσε Πρόεδρος του Σωματείου Ξενοδοχοϋπαλλήλων και Επισιτιστών,  εκπροσωπώντας  το και ως μέλος στο Διοικητικό Συμβούλιο του Εργατικού Κέντρου Κομοτηνής.

Στη συνέχεια, και για τα επόμενα 4 χρόνια,  εργάστηκε ως υπεύθυνος πωλήσεων Β. Ελλάδος σε πολυεθνική εταιρεία τροφίμων και σε ελληνική εταιρεία με αντικείμενο την εισαγωγή και μεταπώληση μηχανημάτων έργου.

Από το 2011 εργάζεται ως στέλεχος πωλήσεων στη διεύθυνση λειτουργίας καταστημάτων μεγάλης ελληνικής εταιρείας  εμπορίας  τροφίμων.

Χαράλαμπος Παυλίδης

Ο Χαράλαμπος Παυλίδης γεννήθηκε το 1968 στην Κομοτηνή.

Είναι νομικός απόφοιτος του Δημοκρίτειου Πανεπιστημίου Θράκης.

Διατηρεί Δικηγορικό Γραφείο Στην Κομοτηνή επί πολλά έτη, ως μάχιμος Δικηγόρος, με ενασχόληση σε κάθε νομικό αντικείμενο, και ως συνεργάτης της Αγροτικής Τράπεζας  και μετέπειτα της Τράπεζας Πειραιώς.

Διατελεί μέλος του Δ.Σ. του Γηροκομείου Κομοτηνής, Πρόεδρος του Συλλόγου Παραθεριστών Αρωγής, μέλος της πειθαρχικής επιτροπής της Ένωσης Ποδοσφαιρικών Σωματείων Θράκης και Αντιπρόεδρος του Σκοπευτικού Συλλόγου Κομοτηνής.

Διετέλεσε Πρόεδρος του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων του 3ου ΓΕΛ Κομοτηνής, μέλος της Σχολικής Επιτροπής του Δήμου Κομοτηνής, Γενικός Γραμματέας του Κυνηγετικού Συλλόγου Ροδόπης και Αντιπρόεδρος του ΛΕΑΔ του Δικηγορικού Συλλόγου Ροδόπης.

Διετέλεσε υπεύθυνος εκλογικής ετοιμότητας της ΝΟΔΕ Νέας Δημοκρατίας Ροδόπης (2018-2021), τομεάρχης σύνδεσμος της ΔΕΕΠ Ξάνθης με την Γραμματεία Οργανωτικού της Νέας Δημοκρατίας. Είναι Γενικός Γραμματέας της ΔΕΕΠ Ροδόπης από το 2021 έως σήμερα, μέλος της Γραμματείας Οργανωτικού και μέλος του μητρώου στελεχών της Νέας Δημοκρατίας.

Είναι παντρεμένος με την Χριστίνα Λαζαρίδου, Διευθύντρια των καταστημάτων της Τράπεζας Πειραιώς Ν. Ροδόπης, και πατέρας δύο παιδιών,  φοιτητών στα τμήματα Ψυχολογίας και Ιατρικής.                          

Χασάν Χασάν

Ο Χασάν Χασάν γεννήθηκε στην Κομοτηνή το 1986.

Σπούδασε στο τμήμα Μηχανολογίας του ΤΕΙ Καβάλας (Τμήμα μηχανολόγων μηχανικών ΤΕΙ ΑΜ-Θ) και πραγματοποίησε μεταπτυχιακές σπουδές στο Τμήμα Μηχανικών Περιβάλλοντος του ΔΠΘ με τίτλο «Περιβαλλοντική Μηχανική και Επιστήμη – Ενεργειακός Σχεδιασμός και Βιώσιμη Ανάπτυξη».

Από το 2010, διατηρεί  Τεχνικό Γραφείο και είναι εταίρος της  «ADSTRATEGY» η οποία δραστηριοποιείται στον στρατηγικό και επιχειρησιακό σχεδιασμό,  και την υποστήριξη δημοσίων φορέων  και επιχειρήσεων σε θέματα ανάπτυξης.

Διετέλεσε Αντιπρόεδρος του Τοπικού Συμβουλίου Νέων του Δήμου Κομοτηνής (2010) και της ΟΝΝΕΔ Ροδόπης (2012-2015), Μέλος της Επιτροπής Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Δήμου Κομοτηνής (2014-2018), Μέλος Λιμενικού Ταμείου Αβδήρων (2014-2018), Υπεύθυνος Τομέα Πολιτισμού  της ΝΟ.Δ.Ε. (Δ.Ε.Ε.Π.) Ν.Δ. Ροδόπης (2015-2018) Μέλος του Δ.Σ.  ΔΗ.ΠΕ.ΘΕ. Κομοτηνής (2014-2019), Αντιπρόεδρος της Επιτροπής Ποιότητας Ζωής του Δήμου Κομοτηνής (2017-2021), Υπεύθυνος Αυτοδιοίκησης της ΝΟ.Δ.Ε. (Δ.Ε.Ε.Π.) Ν.Δ. Ροδόπης (2018-2021). 

Στις Δημοτικές εκλογές του 2014 εκλέχθηκε Δημοτικός Σύμβουλος με την παράταξη «Εμείς… η πόλη» και στις Δημοτικές εκλογές του 2019 εκλέχθηκε Δημοτικός Σύμβουλος με την παράταξη «Σύμπραξη Προοπτικής».

Είναι Μέλος της Επιτροπής Ποιότητας Ζωής του Δήμου Κομοτηνής, Μέλος της Ένωσης Νέων Αυτοδιοικητικών Ελλάδος και Αναπληρωματικός Μέλος του Δ.Σ. Γενικού Νοσοκομείου Κομοτηνής «Σισμανόγλειο». Είναι παντρεμένος με την Μεμέτ Πινάρ και έχει έναν γιο.

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.