Δεκα νεοι υποψηφιοι δημοτικοι συμβουλοι συστρατευονται με τον Αντωνη Γραβανη

Δείτε αναλυτικά τα ονόματα και τα βιογραφικά των νέων υποψηφίων

Επιπλέον δέκα υποψηφίους δημοτικούς συμβούλους που πλαισιώνουν στην προσπάθειά της παράταξης για το μέλλον του Δήμου Κομοτηνής ανακοίνωσε σήμερα η «ΚΟΜΟΤΗΝΗ –ΔΥΝΑΤΑ» με επικεφαλής τον Αντώνη Γραβάνη.

Όπως αναφέρεται στην σχετική ανακοίνωση πρόκειται για ανθρώπους «με όραμα, διάθεση προσφοράς, αξίες και όρεξη για δουλειά, μπαίνουν ενεργά στον αυτοδιοικητικό στίβο για τις εκλογές του Οκτωβρίου 2023».

«Προχωράμε Δυνατά και Σταθερά για το Δήμο Κομοτηνής!» καταλήγει η ανακοίνωση της παράταξης.

Αναλυτικά οι δέκα νέοι υποψήφιοι είναι οι εξής:

Βαγγέλης Λαφτσής

Ο Βαγγέλης Λαφτσής γεννήθηκε στην Κομοτηνή το 1970.

Εργάζεται στον ΔΕΔΔΗΕ Κομοτηνής, ως τεχνικός, από το 1992.

Διατέλεσε Πρόεδρος του Συλλόγου Τεχνικών Υπαλλήλων του ΔΕΔΔΗΕ και μέλος του Δ.Σ του μορφωτικού συλλόγου της ίδιας εταιρείας.

Έχει έντονη κοινωνική δράση, με σημαντικότερη στιγμή αυτής, τη σύσταση του Συλλόγου Γονέων, Κηδεμόνων και Φίλων, Παιδιών και Ενηλίκων με Διάχυτη Αναπτυξιακή Διαταραχή, Αυτισμό και Asperger (ΔΑΔΑΑ), στον οποίο προσφέρει τις υπηρεσίες του και διατελεί Πρόεδρος από την ίδρυσή του.

Το 2019 εκλέχτηκε δημοτικός σύμβουλος με τη παράταξη «Σύμπραξη Προοπτικής», με επικεφαλής τον Αντώνη Γραβάνη.

Είναι παντρεμένος με την Αμούτζα Αναστασία και πατέρας δύο παιδιών.

Γεώργιος Δούκας

Ο Γεώργιος Δούκας γεννήθηκε στη Γρατινή Ροδόπης το 1971.

Είναι παντρεμένος με την Νικολέττα Άκμπαμπα, δασκάλα, και πατέρας δύο παιδιών, μίας κόρης, που σπουδάζει Αρχιτεκτονική στο Δημοκρίτειο Πανεπιστήμιο Θράκης και ενός γιου, φοιτητή του Μουσικού τμήματος του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων.

Είναι επαγγελματίας αγρότης για τουλάχιστον 30 χρόνια.

Διατέλεσε μέλος του  τοπικού συμβουλίου της τοπικής κοινότητας Γρατινής και εκλεγμένος πρόεδρος του Πολιτιστικού Μορφωτικού και  Εξωραϊστικού Συλλόγου Γρατινής, “Ο Γρατίνος” για δεύτερη θητεία.

Γιώργος Θεοχαρίδης

Ο Γεώργιος Θεοχαρίδης γεννήθηκε στην Κομοτηνή, όπου κατοικεί μόνιμα, το 1987. Η καταγωγή του είναι από την Αίγειρο.

Είναι πτυχιούχος του τμήματος Μηχανολόγων Μηχανικών, του Ανώτατου Τεχνολογικού Εκπαιδευτικού Ιδρύματος Κεντρικής Μακεδονίας, όπου και ξεκίνησε τα πρώτα του συνδικαλιστικά βήματα, με την ΔΑΠ-ΝΔΦΚ, με την εκλογή του στη γραμματεία πόλεως το 2007 και το 2008.

Επαγγελματικά δραστηριοποιείται στον αγροτικό τομέα ως αγρότης και εταίρος στην εταιρεία ΑΛΚΕΑ που ασχολείται με προγράμματα αγροτικής ανάπτυξης, δηλώσεις καλλιέργειας και λογιστικές υπηρεσίες.

Εκλέγεται Δημοτικός Σύμβουλος Περιφερειακής Ενότητας Αιγείρου από το 2014.

Έχει διατελέσει Αντιπρόεδρος Επιτροπής Ποιότητας Ζωής Δήμου Κομοτηνής, Πρόεδρος ΔΗΜ.ΤΟ της Νέας Δημοκρατίας Κομοτηνής και Αντιπρόεδρος του Τοπικού Συμβουλίου Νέων (ΤΟ.ΣΥ.Ν.) του πρώην Δήμου Αιγείρου.

Είναι παντρεμένος με την Πόπη Αξωνίδου και πατέρας μιας κόρης 6 ετών. 

Γεώργιος Κασσιτερίδης

Ο Γεώργιος Κασσιτερίδης είναι 28 ετών και ζει στην Κομοτηνή.

Αποφοίτησε από το Επαγγελματικό Λύκειο Κομοτηνής με ειδικότητα τη Βρεφοκομεία.

Δραστηριοποιείται ενεργά στον χώρο του ποδοσφαίρου για παραπάνω από 20 έτη. Από το 2005 έως το 2011 ήταν στην ομάδα του Πανθρακικού κι έπειτα αγωνίστηκε στις ομάδες των Σαπών, Υφαντών και Αγίων Θεοδώρων. Είναι κάτοχος πτυχίου UEFA C.

Τα τελευταία 9 χρόνια είναι προπονητής σε ποδοσφαιρική ακαδημία και πλέον είναι συνιδρυτής της ποδοσφαιρικής ακαδημίας «Akrites F.C», με έδρα τον οικισμό των Υφαντών.

Δραστηριοποιήθηκε ως ελεύθερος επαγγελματίας  στο χώρο την εστίασης επί δύο έτη, και συνεχίζει ως ιδιωτικός υπάλληλος.

Γεωργία (Γωγώ) Μυλωνά

H Γεωργία Μυλωνά (Γωγώ) είναι 52 ετών και ζει στην Κομοτηνή.

Ολοκλήρωσε τη δευτεροβάθμια εκπαίδευσή της στο 1ο Γενικό Λύκειο Κομοτηνής, και συνέχισε τις σπουδές της στο ΙΕΚ ΔΥΠΑ, ως Τεχνικός Φαρμάκων, Καλλυντικών και Παρεμφερών Προϊόντων.

Επιπλέον, είναι απόφοιτος του Δημοσίου ΙΕΚ του τμήματος Τεχνικών Τουριστικών Μονάδων και Υπηρεσιών Φιλοξενίας. Στη συνέχεια, στράφηκε στον τομέα της ψυχολογίας, κάνοντας αρκετές επιμορφώσεις στο Πανεπιστήμιο Αιγαίου.

Εργάζεται στην ΔΥΠΑ Κομοτηνής (πρώην ΟΑΕΔ).

Εντέρ Σιαμπάν

Ο Εντέρ Σιαμπάν είναι 37 ετών και ζει στην Κομοτηνή.

Είναι ελεύθερος επαγγελματίας και διατηρεί δική του μάντρα αυτοκινήτων για πάνω από δέκα χρόνια.

Από παιδική ηλικία ασχολήθηκε με το ποδόσφαιρο και έχει παίξει σε διάφορες ομάδες. Επιπλέον διατέλεσε Πρόεδρος της αθλητικής ομάδας «Νέα Ρομά».

Είναι παντρεμένος και έχει 3 παιδιά. 

Θεόδωρος Μανίτσας

Ο Θεόδωρος Μανίτσας γεννήθηκε το 1973 στην Κομοτηνή, όπου ζει και εργάζεται.

Μεγάλωσε στο Ν. Σιδηροχώρι, είναι παντρεμένος με την Μαρία Λιακάκη, ελεύθερη επαγγελματία, και έχουν 2 παιδιά.

Το 1995 αποφοίτησε από το North College στη Θεσσαλονίκη με τον τίτλο Bachelor of Science του τμήματος Πληροφοριακών Συστημάτων.

Από το 1997 και για 2 χρόνια εργάστηκε στην εταιρία Πληροφορικής «Διάσταση» και από το 1999 και για 5 χρόνια, στη Βιομηχανία ΣΕΛΜΑΝ, στο τμήμα Πληροφορικής και Μηχανοργάνωσης.

Από το 2004 μέχρι σήμερα είναι εταίρος στην Εταιρία «InfoTech» Συστήματα Πληροφορικής & Τηλεπικοινωνιών, που ασχολείται με την εγκατάσταση και υποστήριξη Πληροφοριακών Συστημάτων σε επιχειρήσεις του Ιδιωτικού και Δημόσιου Τομέα.

Παράλληλα, ασχολείται με την οικογενειακή επιχείρηση αγροτικών εκμεταλλεύσεων, με έδρα το Ν. Σιδηροχώρι.

Το 2019 εκλέχτηκε δημοτικός σύμβουλος με τη παράταξη «Σύμπραξη Προοπτικής», με επικεφαλής τον Αντώνη Γραβάνη.

Από το 2019 είναι μέλος στο ΔΣ της Αναπτυξιακής Εταιρίας «Καραθεοδωρή Α.Ε.» και από το 2021 είναι Ταμίας της Ομοσπονδίας Επαγγελματικών και Εμπορικών Σωματείων Ν. Ροδόπης.

Μαρία Κεφαλίδου

Η Μαρία Κεφαλίδου γεννήθηκε  στην Κομοτηνή, τη δεκαετία του εξήντα, στην συνοικία  του Αγίου Γεωργίου.

Είναι καθηγήτρια μουσικής.

Αποφοίτησε από το 2ο Δημοτικό-2ο Γυμνάσιο-2ο Λύκειο Κομοτηνής και σπούδασε μουσική στο Θρακικό Πνευματικό Κέντρο-Θρακικό Ωδείο Κομοτηνής.

Ο πρώτος της δάσκαλός και παππούς της, ήταν ο αείμνηστος αρχιμουσικός της μπάντας του Δήμου Κομοτηνής, Αθανάσιος Μαλετσίδης.

Σπούδασε στη Θεσσαλονίκη οικονομικά και ολοκλήρωσε τις μουσικές σπουδές της στην ίδια πόλη. Το 1990 έδωσε  εξετάσεις του Υπουργείου Παιδείας και διορίστηκε στην Κομοτηνή.

Υπηρέτησε ως καθηγήτρια, σχεδόν σε όλα τα γυμνάσια της Κομοτηνής και το 1993 βοήθησε στην ίδρυση του Μουσικού Σχολείου, στο οποίο βρίσκεται μέχρι και σήμερα, υπηρετώντας το με την ιδιότητα της καθηγήτριας, υποδιευθύντριας και τα δύο τελευταία σχολικά έτη ως αναπληρώτριας Διευθύντριας.

Από το 1989 και για αρκετές δεκαετίες.  με άδεια από την εργασία της, εργάστηκε στο Θρακικό Ωδείο Κομοτηνής.

Δραστηριοποιείται σε συλλόγους και ομίλους της πόλης προσφέροντας εθελοντικά βοήθεια σε συμπολίτες μας. Από το 2017-2019 και για τρία χρόνια δημιούργησε εθελοντικά  τη χορωδία στο 2ο ΚΑΠΗ Κομοτηνής.

Παντρεύτηκε τον Γεώργιο Παναγιωτόπουλο, ο οποίος χάθηκε πολύ γρήγορα σε τροχαίο ατύχημα, και απέκτησαν δύο παιδιά, τον Κωνσταντίνο Παναγιωτόπουλο, καθηγητή πληροφορικής, και την Αφροδίτη-Λυδία Παναγιωτοπούλου ειδικευόμενη ιατρό στο Νοσοκομείο Κομοτηνής.

Σταύρος Κοσουτζής

Ο Σταύρος Κοσουτζής γεννήθηκε στην Κομοτηνή και μεγάλωσε στους Υφανταί. 

Από την ηλικία των 17 εργαζόταν στον ιδιωτικό τομέα.

Είναι απόφοιτος του Δ.ΙΕΚ του Τμήματος Μηχανογραφημένης Λογιστικής , και εργάστηκε στον τομέα των πωλήσεων ψηφιακής τεχνολογίας και υπολογιστών.

Απασχολήθηκε επί 20 έτη ως ιδιωτικός υπάλληλος, και τα τελευταία τρία χρόνια έχει ενταχθεί στο πρόγραμμα νέων αγροτών, δημιουργώντας τη δική του επιχείρηση στον πρωτογενή τομέα.  

Η αγάπη του για τον τόπο του έπαιξε σημαντικό ρόλο στις επαγγελματικές του αποφάσεις.

Είναι παντρεμένος και πατέρας δύο παιδιών.

Σταύρος Παντελής

Ο Σταύρος Παντελής γεννήθηκε το 1976 στην Κομοτηνή.

Είναι Διπλωματούχος Αγρονόμος Τοπογράφος Μηχανικός Πολυτεχνικής Σχολής του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης και κάτοχος MASTER.

Διατηρεί Τεχνικό Γραφείο, ως ιδιώτης Αγρονόμος Τοπογράφος Μηχανικός.

Είναι Μελετητής Ιδιωτικών Έργων και Μελετητής Δημοσίων έργων (2004 – σήμερα) σε Χωροταξικές & Ρυθμιστικές Μελέτες, Περιβαλλοντικές Μελέτες, Μελέτες Τοπογραφίας, Υδραυλικών Έργων, Συγκοινωνιακών Έργων – Οδοποιίας, Πολεοδομικές / Ρυμοτομικές Μελέτες & Μελέτες Γεωγραφικών Συστημάτων Πληροφοριών (G.I.S.).

Επιπλέον είναι Μέλος του Τεχνικού Επιμελητηρίου Ελλάδος, Μέλος του Πανελληνίου Συλλόγου Διπλωματούχων Αγρονόμων Τοπογράφων Μηχανικών και ιδρυτικό μέλος του Συλλόγου Διπλωματούχων Αγρονόμων Τοπογράφων Μηχανικών Ν. Ροδόπης.

Διετέλεσε μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου της Ανώνυμης Εταιρείας Αξιοποίησης & Διαχείρισης Δημοτικής Περιουσίας & Κοινόχρηστων Χώρων «Νέστορας Τσανακλής», του Δήμου Κομοτηνής και είναι Αποκλειστικός Συνεργάτης της Εθνικής Τράπεζας / Εκτενεπόλ Α.Ε. , για τη διαχείριση της ακίνητης περιουσίας της στις Ζ.Ε.Π. Κομοτηνής & Ξάνθης.

Διετέλεσε Υπεύθυνος Στρατηγικού Σχεδιασμού & Επικοινωνίας της ΝΟ.Δ.Ε. Νέας Δημοκρατίας Ροδόπης (2018 – 2021) και είναι Αντιπρόεδρος της Δ.Ε.ΕΠ. Νέας Δημοκρατίας Ροδόπης  από το 2021 έως και σήμερα.

Είναι παντρεμένος και πατέρας δύο παιδιών.

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.