Δεκα νεοι υποψηφιοι δημοτικοι συμβουλοι με την παραταξη «Κομοτηνη Δυνατα»

Αντώνης Γραβάνης: «Ο συνδυασμός μας διαρκώς πλαισιώνεται με ανθρώπους άξιους, με διάθεση προσφοράς στον αυτοδιοικητικό στίβο»

Δέκα νέους υποψηφίους δημοτικούς συμβούλους ανακοίνωσε η παράταξη Κομοτηνή Δυνατά, οποίοι συστρατεύονται στην προσπάθειά για το μέλλον του Δήμου Κομοτηνής.

Σε μήνυμα του ο επικεφαλής της παράταξης κ. Αντώνης Γραβάνης κατέθεσε την περηφάνια του «που ο συνδυασμός μας διαρκώς πλαισιώνεται με ανθρώπους άξιους, με διάθεση προσφοράς στον αυτοδιοικητικό στίβο».

Παράλληλα δεν παρέλειψε να ευχηθεί θερμά καλή επιτυχία στον αγώνα τους, υπογραμμίζοντας πως «προχωράμε Δυνατά και Σταθερά για το Δήμο Κομοτηνής!».

Ακολουθούν τα βιογραφικά των νέων υποψηφίων.

Αθηνά Ναβροζίδου

Η Αθηνά Ναβροζίδου γεννήθηκε το 1984 στην Κομοτηνή, όπου και διαμένει μέχρι σήμερα. Είναι κόρη της Λαμπρινής και του Γεώργιου Ναβροζίδη, σύζυγος του Χαράλαμπου Μπουντουρόπουλου και μητέρα ενός μικρού αγοριού.

Είναι Πτυχιούχος του Τμήματος Διεθνούς Εμπορίου του  Τ.Ε.Ι. Δυτικής Μακεδονίας και κάτοχος Μεταπτυχιακού Τίτλου Σπουδών Ν.Α. Ευρώπης του Τμήματος Νομικής του Δ.Π.Θ.

Απασχολήθηκε επί σειρά ετών στο Εμπορικό και Βιομηχανικό Επιμελητήριο Ροδόπης και στην Ομοσπονδία Εμπορίου και Επιχειρηματικότητας Θράκης.

Διετέλεσε Ειδικός Σύμβουλος – Συνεργάτης του Γενικού Γραμματέα  της Αποκεντρωμένης Διοίκησης Μακεδονίας-Θράκης για τρία συναπτά έτη, και Συντονίστρια – Επόπτρια του Προγράμματος INTERREG ENI CBC BLACK SEA BASIN 2014-2020 του Περιφερειακού Ταμείου Ανάπτυξης Α.Μ.Θ.

Από το 2021 έως σήμερα εργάζεται στο Κατάστημα ΕΛΤΑ Κομοτηνής.  Έχει διατελέσει Αντιπρόεδρος ΟΝΝΕΔ Ροδόπης, Μέλος στη ΝΟΔΕ-ΔΕΕΠ ΝΔ Ροδόπης καθώς και Πρόεδρος του Τοπικού Συμβουλίου Νέων (ΤΟ.ΣΥ.Ν.) του Δήμου Κομοτηνής.

Το 2019 εκλέχτηκε δημοτική σύμβουλος με τη παράταξη «Σύμπραξη Προοπτικής», με επικεφαλής τον Αντώνη Γραβάνη.

Αλέκα Γκεμιτζή

Η Αλέκα Γκεμιτζή γεννήθηκε το 1982 και κατοικεί στο Ροδίτη.

Είναι απόφοιτος του Τεχνικού Επαγγελματικού Λυκείου Κομοτηνής, με ειδίκευση στον τομέα της κομμωτικής.

Επί πολλά έτη εργάστηκε ως κομμώτρια και από το 2004 δραστηριοποιείται στον αγροτικό κλάδο.

Πλέον, απασχολείται και ως ιδιωτική υπάλληλος σε ξενοδοχειακή επιχείρηση της Κομοτηνής.

Είναι παντρεμένη και μητέρα ενός παιδιού.

Ανέστης Βαφειάδης

Ο Ανέστης Βαφειάδης γεννήθηκε στην Κομοτηνή το 1974 και κατάγεται από τη Νέα Καλλίστη και την Ξυλαγανή Ν.Ροδόπης.

Είναι απόφοιτος του Τμήματος Οικονομικών Σπουδών του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης.

Από το 2001 είναι συνιδιοκτήτης του ιστορικότερου εστιατορίου Κομοτηνής «Τα Αδέρφια», ενώ παράλληλα διατηρεί οικονομοτεχνικό γραφείο.

Από το 2014 είναι Πρόεδρος της Ομοσπονδίας Επαγγελματικών και Εμπορικών Σωματείων Ν. Ροδόπης και του Σωματείου Ζυθεστιατόρων.

Είναι εκλεγμένο μέλος του Δ.Σ της ΠΟΕΣΕ από το 2015, ενώ το 2016 εκλέχθηκε μέλος του Δ.Σ της ΓΣΕΒΕΕ.

Από το 2018 διατελεί Γενικός Γραμματέας του Εμπορικού και Βιομηχανικού Επιμελητηρίου Ροδόπης. 

Το 2019 εκλέχτηκε δημοτικός σύμβουλος με τη παράταξη «Σύμπραξη Προοπτικής», με επικεφαλής τον Αντώνη Γραβάνη.

Ασημίνα Ζούγκα

H Ασημίνα Ζούγκα γεννήθηκε το 1997 και ζει στην Κομοτηνή.

Αποφοίτησε από το τμήμα Φιλολογίας του Α.Π.Θ, με ειδίκευσή στη Γλωσσολογία. Κατά τη διάρκεια των σπουδών της ήταν υπότροφος του Ιδρύματος Κρατικών Υποτροφιών. Ολοκληρώνοντας τη φοιτητής πραγματοποίησε πρακτική άσκηση με το πρόγραμμα Erasmus+ σε εκπαιδευτικό ίδρυμα στο Μόναχο.

Σήμερα, εργάζεται ως φιλόλογος.

Έχει κάνει μεταπτυχιακές σπουδές στη ανάλυση και διδασκαλία της ελληνικής ως μητρικής και δεύτερης/ξένης γλώσσας στο Πανεπιστήμιο Αιγίου και ολοκληρώνει το δεύτερο μεταπτυχιακό της στο ψηφιακό μάρκετινγκ στο Διεθνές Πανεπιστήμιο.

Ακόμα, έχει κερδίσει υποτροφία στο 8ο Διεθνές Συμπόσιο Υποτρόφων «Αθλητισμός, Κοινωνία και Πολιτισμός του Harvard University και στο 4ο θερινό πρόγραμμα Νάξου «Διαχρονική Γλωσσολογία» του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών και Εθνικού Πανεπιστήμιο της Αριζόνα. Επιπλέον, έχει λάβει μέρος σε ευρωπαϊκά προγράμματα στην Ιρλανδία, Ολλανδία, Κροατία και στην Ιταλία ως υπεύθυνη της ελληνικής αποστολής με θέματα περιβαλλοντολογικού, εκπαιδευτικού και κοινωνικού περιεχομένου αντίστοιχα.

Κατά τη διάρκεια των φοιτητικών της χρόνων δίδασκέ εθελοντικά στο κοινωνικό φροντιστήριο της βιβλιοθήκης Άνω Πόλης της Θεσσαλονίκης και συμμετείχε στο πρόγραμμα «Τα χρώματα σου αλλάζουν την πόλη» του Mural Arts Institute of Philadelphia, σε συνεργασία με την ActionAid, με στόχο να ομορφύνει το κέντρο της Θεσσαλονίκης μέσω της τέχνης.

Τα τελευταία δύο χρόνια είναι leader στο πρόγραμμα Womentors του ιδρύματος Λαμπράκη προσφέροντας σεμινάρια ενδυνάμωσής νέων γυναικών με σκοπό την ανεξαρτητοποίηση και τη συμμετοχή στα κοινά.

Έχει ενεργή συμμετοχή σε εκδηλώσεις των συλλόγων Γρατινής και έντονο ενδιαφέρον για την πολιτιστική κληρονομιά του τόπου της. Αυτό την οδήγησε στη συγγραφή σε συνεργασία με τον εκλιπόντα Ζούγκα Γαρύφαλλο του βιβλίου «Γρατινή, Λαογραφικές και Ιστορικές Καταγραφές» που είναι υπό έκδοση.

Ερκάν Αμέτ

Ο Ερκάν Αμέτ γεννήθηκε το 1990 και ζει μόνιμα στην Κομοτηνή.

Ασχολείται επαγγελματικά με το ποδόσφαιρο, από την παιδική του ηλικία, και αγωνίζεται στην ποδοσφαιρική ομάδα του Πανθρακικού.

Στο παρελθόν αγωνίστηκε, μεταξύ άλλων, στην Ελπίδα Σαπών, Μέγα Αλέξανδρο Ιάσμου, Φιλύρα, ΠΑΟΚ Κοσμίου, Δόξα Γρατινής, Νέο Ρομά, Έβρο Σουφλίου και Εθνικό Αλεξανδρούπολης αλλά και στην ομάδα Regions της ΕΠΣ Θράκης.

Είναι Πρόεδρος του Πολιτιστικού και Μορφωτικού Συλλόγου Αναχώματος και του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων του 12ου Δημοτικού Σχολείου Κομοτηνής.

Είναι παντρεμένος και πατέρας  τεσσάρων παιδιών.

Ζαφέρ Βεϊσάλ

Ο Ζαφέρ Βεϊσάλ γεννήθηκε στην  Κομοτηνή το 1984 και κατοικεί μόνιμα στο Μεγάλο Δουκάτο του Δήμου Κομοτηνής.

Είναι απόφοιτος του τμήματος Πληροφορικής του Α.Π.Θ και συνεχίζει τις σπουδές του στο τμήμα Ιατρικής του Δ.Π.Θ.

Είναι παντρεμένος με την Χακή Χανδέ (φιλόλογος αγγλικών) κι έχουν έναν γιο 3,5 ετών.

Ήταν υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος  στις αυτοδιοικητικές δημοτικές εκλογές του 2019 με τον συνδυασμό “Σύμπραξη Προοπτικής” με επικεφαλής τον Αντώνη Γραβάνη.

Θεόδωρος Τσιρικούδης

Ο Θεόδωρος Τσιρικούδης γεννήθηκε το 1962 στο Μικρό Κρανοβούνι.

Είναι απόφοιτος του Τεχνικού Λυκείου Κομοτηνής και στη συνέχεια φοίτησε στο ΤΕΙ Πειραιά στο Τμήμα Ηλεκτρολογίας. Είναι μέλος της Ένωσης Ελλήνων Τεχνολόγων Μηχανικών.

Εργάστηκε σε διάφορους τομείς όπως το Δασαρχείο, τα Λατομεία Τσιμεντοβιομηχανίας ΤΙΤΑΝ στη Μάνδρα Ελευσίνας, τη Βιομηχανία Χάρτου ΕΛΙΝΑ, τα Ελληνικά Ταχυδρομεία, τον ΟΤΕ και το Δήμο Κομοτηνής.

Στο Δήμο Κομοτηνής έχει απασχοληθεί σε διάφορους κλάδους, όπου ασχολήθηκε ενδεικτικά με τη σύνταξη μελετών ηλεκτρομηχανολογικών εγκαταστάσεων σχολείων, δρόμων, πλατειών, γηπέδων, παιδικών χαρών και άλλων κτιρίων ευθύνης του Δήμου Κομοτηνής και επίβλεψη εργασιών κατά την εκτέλεση των έργων. Επιπλέον, με την αγροτική οδοποιία, ανόρυξη και εξοπλισμό αρδευτικών γεωτρήσεων.

Εργάστηκε στο γραφείο συγκοινωνιακών θεμάτων ως υπάλληλος και προϊστάμενος, ως τεχνικός ασφάλειας εργαζομένων και εγκαταστάσεων στους χώρους εργασίας ευθύνης του Δήμου Κομοτηνής και ως προϊστάμενος των συνεργείων του Δήμου.

Ήταν Συνδικαλιστής στο Σύλλογο Εργαζομένων Υπαλλήλων Δήμου Κομοτηνής σε θέση Αντιπροέδρου του Διοικητικού Συμβουλίου επί σειρά ετών, καθώς και αντιπρόσωπος εργαζομένων του Δήμου Κομοτηνής στην Πανελλήνια Ομοσπονδία Εργαζομένων ΟΤΑ.

Σήμερα είναι συνταξιούχος του δημοσίου.

Επιπλέον υπήρξε ερασιτέχνης ποδοσφαιριστής σε διάφορες ομάδες ποδοσφαίρου της περιοχής, διαιτητής ποδοσφαίρου, μέλος του Συνδέσμου Διαιτητών Ποδοσφαίρου Θράκης.

Ιωάννης Βασιλειάδης

Ο Ιωάννης Βασιλειάδης γεννήθηκε το 1983 στην Κομοτηνή, όπου ολοκλήρωσε την πρωτοβάθμια και δευτεροβάθμια εκπαίδευση.

Το 2007 ολοκλήρωσε τις σπουδές του ως μηχανικός στο ΙΕΚ Ακμή της Θεσσαλονίκης, διατηρώντας παράλληλα επιχειρηματική δραστηριότητα σε ιδιόκτητη επιχείρηση εμπορίας και επισκευής μηχανών-σκαφών θαλάσσης στους Αγίους Θεόδωρους Ροδόπης.

Το 2012 αποφοίτησε από το ΔΙΕΚ ΕΚΑΒ της Αλεξανδρούπολης και διορίστηκε ως διασώστης σε πλήρωμα ασθενοφόρου στο ΕΚΑΒ Αθήνας. Σήμερα, υπηρετεί το λειτούργημα αυτό, ως υπεύθυνος του ΕΚΑΒ του τομέα Νομού Ροδόπης και είναι μέλος της ομάδας ΕΤΙΚ του ΕΚΑΒ.

Είναι τελειόφοιτος του τμήματος Δημόσιας Διοίκησης του Ελληνικού Ανοιχτού Πανεπιστημίου, ενώ τα τελευταία χρόνια έχει παρακολουθήσει πληθώρα εξειδικευμένων πιστοποιημένων σεμιναρίων όπως: α) Φυσικές, Βιολογικές Καταστροφές και Τεχνικά Έργα (ΕΑΠ), β) Διοίκηση Μονάδων Υγείας (ΕΚΠΑ), γ) Τοπική Αυτοδιοίκηση (ΕΚΠΑ), δ) Εσωτερικός Έλεγχος (ΕΚΠΑ) και ε) Εκλογές και Εκλογικά Συστήματα (ΕΑΠ). 

Είναι παντρεμένος και πατέρας δύο παιδιών.

Κωνσταντίνος Μάινας

Ο Κωνσταντίνος Μάινας γεννήθηκε στη Κομοτηνή το 1971.

Το 1995 αποφοίτησε από την Ιατρική σχολή του Δημοκρίτειου Πανεπιστήμιου Θράκης. Εκτέλεσε την υποχρεωτική υπηρεσία υπαίθρου (αγροτικό) στο χωριό Πολύανθος του Ν. Ροδόπης.

Ξεκίνησε την ειδικότητα της καρδιολογίας στη Παθολογική Κλινική του Γ. Νοσοκομείου Κομοτηνής.

Το 2000 υπηρέτησε τη στρατιωτική του θητεία και συνέχισε την ειδικότητά του στην Καρδιολογική Κλινική του Τζάνειου Νοσοκομείου Πειραιά. Ακολούθησε μετεκπαίδευσή του στη παιδοκαρδιολογία.

Από το 2007 ασκεί την καρδιολογία, ως ιδιώτης ιατρός στη Κομοτηνή.

Είναι μέλος της Ελληνικής Καρδιολογικής Εταιρείας και της Ομάδας Εργασίας συγγενών καρδιοπαθειών ενηλίκων  πνευμονικής υπέρτασης και παιδοκαρδιολογίας.

Το 2019 εκλέχτηκε δημοτικός σύμβουλος με τη παράταξη «Σύμπραξη Προοπτικής», με επικεφαλής τον Αντώνη Γραβάνη.

Είναι μέλος του Δ.Σ. της Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Σχολικής Επιτροπής.

Είναι πατέρας μιας κόρης 7 ετών.

Δημήτρης Μαυρίδης

Ο Δημήτρης Μαυρίδης είναι 50 ετών. Είναι μόνιμος κάτοικος Κομοτηνής.

Είναι ελεύθερος επαγγελματίας και δραστηριοποιείται ενεργά στο χώρο της εστίασης τα τελευταία 30 χρόνια.

Ένας άνθρωπος με μεγάλη εμπειρία στο χώρο της εστίασης , με διάθεση προσφοράς και όραμα, ο οποίος συστρατεύεται στον κοινό μας αγώνα για το μέλλον του Δήμου Κομοτηνής. Είναι παντρεμένος κι έχει δύο παιδιά.

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.