Δ. Χαριτου: «Αναγκαια η αμεση ληψη μετρων για την αποκατασταση της ευρυθμης λειτουργιας στο Δημο Ιασμου»

Αναφορά του βουλευτή Ροδόπης προς τον υπουργό Εσωτερικών

Ο βουλευτής Ροδόπης ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ Δημήτρης Χαρίτου με παρέμβασή του στη Βουλή στις 17 Ιανουαρίου καλεί τον υπουργό Εσωτερικών να λάβει μέτρα για την αποκατάσταση της εύρυθμης λειτουργίας στο Δήμο Ιάσμου.

Ο βουλευτής κατέθεσε ως αναφορά έγγραφα που του κοινοποίησε στις  12-1-2023  ο Ενιαίος Σύλλογος Δημοτικών Υπαλλήλων Ροδόπης στα οποία όσα αναφέρονται αποτελούν μέρος όσων εξελίσσονται στον εν λόγω Δήμο με παραπομπές σε πειθαρχικά συμβούλια, αναστολές εργασίας σε 19 υπαλλήλους εκ των 44 συνολικά εργαζομένων, με πιο πρόσφατες αυτές των δύο υπαλλήλων με αναπηρίες.

Όπως σημειώνουν  οι φορείς των Δημοτικών Υπάλληλων της Π.Ε. Ροδόπης, αλλά και της πανελλαδικής ομοσπονδίας τους, ο εκφοβισμός και η απαξίωση που υφίστανται οι συνάδελφοί τους στον Ίασμο δεν μπορούν να γίνονται αποδεκτές, αφού έχουν πλέον ξεπεράσει τα όρια της ανθρώπινης αξιοπρέπειας αλλά και της ίδιας της επιβίωσής τους.

Ο βουλευτής καλεί τον υπουργό να ελέγξει τη νομιμότητα όσων καταγγέλλονται και να αποκατασταθεί η εύρυθμη λειτουργία του Δήμου.

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.