Χρηστος Μετιος: «Σε αυτη την κρισιμη για την πορεια του τοπου μας στιγμη, δεν χωρουν πειραματισμοι»

Βέβαιος για την εμπιστοσύνη των πολιτών στις επαναληπτικές εκλογές ο επικεφαλής της «Νέας Περιφερειακής Αναγέννησης»

Δεν χωρούν πειραματισμοί σε αυτή την κρίσιμη συγκυρία για τον τόπο μας, τόνισε ο Περιφερειάρχης ΑΜΘ και εκ νέου υποψήφιος, ως επικεφαλής της «Νέας Περιφερειακής Αναγέννησης» κ. Χρήστος Μέτιος.

Εξερχόμενος από το εκλογικό κέντρο στο οποίο άσκησε το εκλογικό του δικαίωμα, στην Γρατινή, ο κ. Μέτιος εξήγησε πως οι Περιφερειακές εκλογές γίνονται σε ένα κρίσιμο διάστημα για την πατρίδα και την Περιφέρειά μας, τονίζοντας πως «το αποτέλεσμά τους θα καθορίσει την αναπτυξιακή πορεία και την θωράκισή του τόπου μας απέναντι στις προκλήσεις του μέλλοντος».

Την προηγούμενη Κυριακή, τόνισε, οι πολίτες ανέδειξαν πρώτη την παράταξη της Νέας Περιφερειακής Αναγέννησης, με 7 μονάδες διαφορά από το δεύτερο και πάνω από 21.000 ψήφους.

Σήμερα, καλούμαστε να επιλέξουμε περιφερειάρχη, τον άνθρωπο  που θα έχει την ευθύνη για ην μεγάλη αναπτυξιακή προσπάθεια που χρειάζεται η περιοχή μας.

«Σε αυτή την κρίσιμη για την πορεία του τόπου μας στιγμή, δεν χωρούν πειραματισμοί, ο Περιφερειάρχης οφείλει να έχει εμπειρία, γνώσεις και πρόγραμμα, πρέπει να μπορεί να παίρνει δύσκολες αποφάσεις, να μπορεί να διοικεί» τόνισε.

Εξέφρασε δε την βεβαιότητα πως οι πολίτες θα τους εμπιστευτούν ξανά, και θα τους δώσουν την δύναμη να συνεχίσουν την προσπάθειά τους για την ανάπτυξη και την θωράκιση της Περιφέρειας, «για να γίνει η ΑΜΘ μια Περιφέρεια Ανθρώπινη, ανοιχτή, δυναμική, ένας τόπος που παράγει, αναπτύσσεται και ευημερεί».

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.