Χρηστος Μετιος «Εχω βαθια πιστη στις δυνατοτητες και τους ανθρωπους της Ανατολικης Μακεδονιας και Θρακης» (+Βιντεο)

Πριν λίγο ολοκληρώθηκε η συνέντευξη τύπου του νυν Περιφερειάρχη ΑΜ-Θ

Στην Κομοτηνή βρέθηκε εχθές ο γραμματέας πολιτικής επιτροπής της ΝΔ, κ. Λευτέρης επιβεβαιώνοντας την πρόθεση της Νέας Δημοκρατίας και του προέδρου της, κ. Μητσοτάκη να στηρίξει τον νυν Περιφερειάρχη, κ. Χρήστο Μέτιο στις επερχόμενες εκλογές. Σήμερα με την σειρά του ο κ. Μέτιος προχώρησε με την σειρά του σε δηλώσεις, παραχωρώντας συνέντευξη τύπου που ολοκληρώθηκε πριν λίγο.

Ο ίδιος, μεταξύ άλλων, σημείωσε «αποτελεί για εμένα μεγάλη τιμή η στήριξη της Νέας Δημοκρατίας, καθώς προσδίδει νέα προοπτική στην Περιφέρειά μας. Τον τελευταίο καιρό εργάζομαι σκληρά για το καλό του τόπου μας. Με επίπονη προσπάθεια σχεδιάσαμε ένα σχέδιο για μία ανοικτή και δυναμική περιφέρεια που στηρίζει την επιχειρηματικότητα, τον τουρισμό και συνεχίζει το έργο του αείμνηστου Γιώργου Παυλίδη.

Έχω βαθιά πίστη στις δυνατότητες και τους ανθρώπους της Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης. Στοίχημά μου είναι να μπορέσουμε να διεκδικήσουμε και να πετύχουμε περισσότερα έργα για την ανάπτυξη του τόπου μας. Καλώ όλους τους πολίτες να στηρίξουν την “Περιφερειακή Αναγέννηση”. Θα δώσουμε μία μεγάλη μάχη και θα πετύχουμε μία μεγάλη νίκη στις επερχόμενες εκλογές» σημείωσε ο ιδιος χαρακτηριστικά.

Ερωτηθείς σχετικά με το τι προτίθεται να κάνει σε σχέση με όσα μέλη της παράταξης έχουν αντιταχθεί στο παρελθόν στην εκ νέου υποψηφιότητά του ο κ.Μέτιος και την ενότητα της παράταξης ο ίδος ξεκαθάρισε πως “θα πάρει τις απαραίτητες πρωτοβουλίες” εξηγώντας πως “κάθε περίπτωση είναι ξεχωριστής”, τονίζοντας όμως πως “όποιος επιλέξει το δικό του προσωπικό όφελος, την δική του ξεχωριστή πορεία, είναι δική του επιλογή”.  

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.