Χωρις θερμανση επι τριμηνο το Δικαστικο Μεγαρο Κομοτηνης

Μόλις χθες μπήκε πετρέλαιο

Χωρίς θέρμανση παρέμενε επί τρίμηνο το Δικαστικό Μέγαρο Κομοτηνής, όπως προκύπτει από επιστολή που εστάλη στον Υπουργό Δικαιοσύνης από τον Σύλλογο Δικαστικών Υπαλλήλων Ροδόπης στις 6 Φεβρουαρίου.

Μόλις χθες, όπως πληροφορούμαστε, το Μέγαρο εφοδιάστηκε με πετρέλαιο, ωστόσο εύλογα παραμένουν τα ερωτήματα για αυτή την κωλυσιεργία.

«Τους τελευταίους τρεις μήνες οι υπάλληλοι των δικαστικών υπηρεσιών της Κομοτηνής καλούμαστε να εργαστούμε υπό αντίξοες συνθήκες, δεδομένου ότι από την αρχή της χειμερινής περιόδου δεν λειτουργεί το σύστημα θέρμανσης του Δικαστικού Μεγάρου Κομοτηνής, λόγω έλλειψης πετρελαίου» επεσήμανε χαρακτηριστικά ο Σύλλογος. Όλο αυτό το διάστημα η θέρμανση των γραφείων και των ακροατηρίων του Μεγάρου γινόταν, σύμφωνα με την επιστολή του Συλλόγου, με φορητά μέσα θέρμανσης (σομπάκια) κάτι που «δεν αποτελεί λύση και επιπλέον ενέχει κίνδυνος καταστροφής της ήδη επιβαρυμένης ηλεκτρολογικής εγκατάστασης του Δικαστικού Μεγάρου με απρόβλεπτες συνέπειες» όπως τονίζεται στην επιστολή.

Να σημειωθεί ότι για το θέμα κατέθεσε αναφορά προς τον υπουργό Δικαιοσύνης ο βουλευτής Ροδόπης ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ κ. Δημήτρης Χαρίτου, ενώ ανάλογο έγγραφο κοινοποίησε στον υπουργό και η εκτελεστική επιτροπή Δικαστικού Μεγάρου Κομοτηνής για τις ενέργειες στις οποίες έχει προβεί για την εξασφάλιση θέρμανσης.

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.