Χειροδικια, απειλες, εξυβριση, οδηγησαν στη διαγραφη του Μεχμετ Αρηφ συμφωνα με τα μελη του «ΕΜΠΡΟΣ»

Τι αναφέρει η απόφαση διαγραφής του

Σειρά αδικημάτων του ποινικού κώδικα καταγράφονται στην απόφαση διαγραφής του κ. Μεχμέτ Αρήφ από τη δημοτική Παράταξη «ΕΜΠΡΟΣ». Σε έγγραφο που ανέβηκε στη «ΔΙΑΥΓΕΙΑ» παρατίθεται η απόφαση διαγραφής του ανεξάρτητου πλέον δημοτικού συμβούλου καθώς το σκεπτικό της.

Εισηγητής του θέματος ήταν ο δήμαρχος κ. Οντέρ Μουμίν, ο οποίος κατά την εισήγησή του επεσήμανε τα εξής:

«Ο δημοτικός σύμβουλος, Μεχμέτ Αρήφ έως σήμερα μέλος της δημοτικής παράταξης ΕΜΠΡΟΣ:

1) Από τον Σεπτέμβριο του 2019, τον μήνα ανάληψης των καθηκόντων της δημοτικής αρχής και έχοντας την ιδιότητα του αντιδημάρχου από 01/09/2019 έως 30/08/2020, επέδειξε προς την συντριπτική πλειοψηφία των μελών του συνδυασμού «ΕΜΠΡΟΣ», δημοτικών συμβούλων, τοπικών συμβούλων, υπηρεσιακών παραγόντων διαρκώς προσβλητική και εξυβριστική συμπεριφορά, που πολλές φορές εμπεριείχε και χαρακτήρα απειλών.

Συγκεκριμένα παραδείγματα αυτών των ενεργειών είναι:

Εξύβριση, απειλή, χειροδικία κατά του δημοτικού συμβούλου Μουεμίν Ερτζάν, εξύβριση, απειλή κατά του αντιδημάρχου Μουμίν Μουμίν, εξύβριση, έργω εξύβριση προς τον σύζυγο της αντιδημάρχου Λεμονιάς Μπάτζιου, εξύβριση, απειλή κατά του εργαζομένου Μαρινέλη Βασιλείου, εξύβριση, απειλή κατά του τέως εργαζομένου Ερκέκ Ραμαδάν, εξύβριση απέναντι σε απροσδιόριστο αριθμό δημοτών, ενέργειες αντίθετες στο υπηρεσιακό ήθος και καθήκον προς μεγάλο αριθμό αιρετών, εργαζομένων και δημοτών, δημόσια αμφισβήτηση της επιβολής μέτρων περιορισμού από την Γενική Γραμματεία Πολιτικής Προστασίας, στον οικισμό Αγιάσματος του Δήμου Ιάσμου.

2) Από τον Σεπτέμβριο του 2020, όταν αντικαταστάθηκε από τα καθήκοντα του Αντιδημάρχου έως και σήμερα την 17/3/2021, είχε αποδεδειγμένα επαφές με μέλη της αντιπολίτευσης με σκοπό την απόκτηση προσωπικού οφέλους, βάλλοντας κατά του Δημάρχου και μελών της παράταξης μας, ενεργώντας ενάντια στις αρχές της παράταξής μας και εξακολουθώντας την εξυβριστική, απειλητική συμπεριφορά του.

Συγκεκριμένα παραδείγματα αυτών των ενεργειών είναι:

Εξύβριση αναπληρωτή δημάρχου Οκταϊ Γιαλούτς, συκοφαντική δυσφήμηση εις βάρος του αντιδημάρχου Σαλήμ Χουσεϊν, συκοφαντική δυσφήμηση εις βάρος του αντιδημάρχου Γιουσούφ Γιουσούφ, απειλή κατά της ζωής του αντιδημάρχου Μουμίν Μουμίν, δημόσια αμφισβήτηση της ικανότητας και αξιοπιστίας του Δημάρχου Οντέρ Μουμίν, ηθική αυτουργία σε εξύβριση, απειλή, συκοφαντική δυσφήμηση (πράξεις τρίτων) από τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης κατά του Δημάρχου Οντέρ Μουμίν, επαφές με μέλη της δημοτικής παράταξης Δημοκρατική Συνεργασία με σκοπό να πλήξει την αξιοπιστία και το έργο της δημοτικής αρχής, παραβίαση αρχών και κανόνων λειτουργίας των δημοτικών υπηρεσιών και του γραφείου απασχόλησης».

Ομόφωνη η απόφαση

Τα μέλη της Δημοτικής Παράταξης «ΕΜΠΡΟΣ» αφού έλαβαν υπόψη την εισήγηση – πρόταση του Δήμαρχου Ιάσμου, επικεφαλής της Δημοτικής Παράταξης «ΕΜΠΡΟΣ», κ. Οντέρ Μουμίν για διαγραφή του δημοτικού συμβούλου αποφάσισαν ομόφωνα τη διαγραφή του.

Να σημειωθεί ότι η επίμαχη απόφαση απεστάλη τόσο στον πρόεδρο του Δημοτικού Συμβουλίου Ιάσμου όσο και στον κ. Μεχμέτ Αρήφ

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.