Χαιρετισμος Δ. Χαριτου για την εκδηλωση της Διανομαρχιακης Επιτροπης για το Φραγμα Ιασιου

Δ. Χαρίτου: «Θα είμαι δίπλα σας, γιατί αυτός είναι ο τόπος μας»

Ο Βουλευτής Ροδόπης ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, κ. Δημήτρης Χαρίτου, απέστειλε χαιρετισμό με αφορμή την χθεσινή εκδήλωση της Διανομαρχιακής Επιτροπής για την ανάδειξη και προβολή του αιτήματος να ολοκληρωθεί το Φράγμα Ιασίου.

Ο κ. Χαρίτου, που απουσίαζε λόγω της συζήτησης του προϋπολογισμού, σημείωσε πως «Σε αυτή την πολύ πρωτότυπη εκδήλωση για την ανάδειξη και προβολή του αιτήματος να ολοκληρωθεί το Φράγμα του Ιασίου με την κατασκευή των δικτύων μεταφοράς του νερού, θα ήθελα να είμαι παρών και να ενώσω τη φωνή μου με τη δική σας φωνή διαμαρτυρίας, για την μεγάλη καθυστέρηση ολοκλήρωσης του έργου.»

«Άλλωστε, πριν λίγους μόνο μήνες, με επίκαιρη ερώτησή μου ανέδειξα το θέμα στη Βουλή και κλήθηκε να μου απαντήσει ο αρμόδιος υφυπουργός στην ολομέλεια, στο ερώτημα αν η κυβέρνηση θα χρηματοδοτήσει την κατασκευή των δικτύων, αφού η μελέτη ήταν στο στάδιο ολοκλήρωσής της», υπενθύμισε ο Βουλευτής Ροδόπης και συμπλήρωσε: «Δυστυχώς από την πλευρά του δεν υπήρξε συγκεκριμένη δέσμευση, όμως εμείς θα συνεχίσουμε τον αγώνα μέχρι την τελική νίκη, την ολοκλήρωση του έργου αυτού, που είναι ζωτικής σημασίας για τον αγροτικό κόσμο της περιοχής».

Ο κ. Χαρίτου τόνισε ότι συνεχίζει τον αγώνα για να αποτραπεί η εγκατάσταση των χρυσωρυχείων στις Σάπες, ενώ είχε την ευκαιρία να θέσει το θέμα την Παρασκευή στη συζήτηση του προϋπολογισμού.

Κλείνοντας, συνεχάρη για την πρωτοβουλία τους οργανωτές της εκδήλωσης και δεσμεύτηκε πως «θα είμαι δίπλα σας, γιατί αυτός είναι ο τόπος μας»

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.