Μπουρχαν Μπαραν: «Δεν κρυφτηκα, δεν κρυβομαι και ουτε θα κρυφτω»

Την άρση της βουλευτικής του ασυλίας ζήτησε ο βουλευτής Ξάνθης του ΠΑΣΟΚ – ΚΙΝΑΛ προκειμένου όπως δηλώνει να αποδείξει την αθωότητά του ενώπιον των δικαστικών αρχών

Στην πρώτη του δήλωση, μετά και την απόφαση του Προέδρου του ΠΑΣΟΚ – ΚΙΝΑΛ να τεθεί εκτός ΚΟ, προχώρησε σήμερα ο βουλευτής Ξάνθης του κόμματος κ.Μπουρχάν Μπαράν.

Όπως εξηγεί ο ίδιος προσήλθε στην Επιτροπή Δεοντολογίας της Βουλής ζητώντας ο ίδιος την άρση της ασυλίας του προκειμένου να αποδειχθεί καθ’ ολοκληρίαν η αθωότητά του ενώπιον των ελληνικών δικαστικών αρχών.

Αναλυτικά η δήλωσή του έχει ως εξής:

«Προσήλθα σήμερα στην Επιτροπή Δεοντολογίας της Βουλής προκειμένου να ζητήσω την άρση ασυλίας μου για τη διαλεύκανση προσωπικής δικαστικής μου υποθέσεως η οποία εκκρεμεί εις βάρος μου και για την οποία έχω δηλώσει απερίφραστα ότι είμαι αθώος.

Δεν κρύφτηκα, δεν κρύβομαι και ούτε πρόκειται να κρυφτώ ποτέ, πίσω από ασυλίες και διαδικασίες. Μοναδικός μου γνώμονας είναι να αποδείξω καθ’ ολοκληρίαν την αθωότητά μου ενώπιον της Ελληνικής Δικαιοσύνης όπως κάθε έλληνας πολίτης, έχοντας απόλυτη εμπιστοσύνη στις Δικαστικές Αρχές.

Όσοι επενδύουν πολιτικά εναντίον εμού και του κόμματος μου με αφορμή αυτή την υπόθεση θέλοντας να εκμεταλλευτούν το συγκεκριμένο γεγονός,  θα διαψευσθούν πανηγυρικά.

Θα συνεχίσω να μάχομαι με τις ίδιες αρχές και αξίες για το καλό της κοινωνίας και δη των πολιτών της Ξάνθης που με εμπιστευτήκαν με την ψήφο τους».  

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.