Αθανασιος Ελευθερακης: «Η κ. Μπακογιαννη συνεχισε τον κατηφορο του διχασμου και της εθνικης υποτελειας στην Ροδοπη»

«Επισκέφθηκε μόνο μειονοτικά χωριά˙ στον νομό Ροδόπης διαβιεί και η πλειονότητα που ασφυκτιά και υποφέρει»

Πυρά από όλες τις πλευρές των κοινοβουλευτικών κομμάτων δέχονται τα λεγόμενα της Ντόρας Μπακογιάννη στον ορεινό όγκο της Ροδόπης. Σε ανακοίνωσή του ο υποψήφιος βουλευτής Ροδόπης της Ελληνικής Λύσης κ. Αθανάσιος Ελευθεράκης στέκεται στην εστίαση των επισκέψεων στα μειονοτικά χωριά και τη δέσμευση για διορισμών ανθρώπων από τη μειονότητα στους Συνοριοφύλακες κάνοντας λόγο για κατήφορο διχασμού και εθνικής υποτέλειας στη Ροδόπη.

«Η κ Ντόρα Μπακογιάννη συνέχισε τον κατήφορο του διχασμού και της εθνικής υποτέλειας στην Ροδόπη» τονίζει συγκεκριμένα ο κ. Ελευθεράκης και εξήγησε:

«Επισκέφθηκε μόνο μειονοτικά χωριά (εξαίρεση το χωριό του βουλευτή της ΝΔ κου Στυλιανίδη για πολιτιστική εκδήλωση) για να εκφράσει την στεναχώρια της που μετά από όσα έκανε η ίδια και το κόμμα της για αυτούς αυτοί τελικά ψήφισαν ΣΥΡΙΖΑ, υποσχέθηκε νέα προνόμια και δεσμεύτηκε για διορισμούς αποκλειστικά μειονοτικών στο σώμα των Συνοριοφυλάκων».

Ο κ. Ελευθεράκης θυμίζει στην ίδια και το κόμμα της ΝΔ ότι «στον νομό Ροδόπης διαβιεί και η πλειονότητα που ασφυκτιά και υποφέρει από αυτές τις πολιτικές και τον μαρασμό που έχουν καταδικάσει την περιοχή τα κόμματα που κυβέρνησαν την χώρα» για να τονίσει κλείνοντας πως «η Ροδόπη και η Θράκη χρειάζονται ισονομία, ανάπτυξη και εθνική υπερηφάνεια»

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.