Αθανασιος Ελευθερακης: «Η επομενη μερα μας βρισκει δυναμικα παροντες, διπλα σε ολους τους Ροδοπιτες»

«Είναι πια παγιωμένη η διατήρηση της εκλογικής επιρροής της Ελληνικής Λύσης στη Ροδόπη»

Παρών για τη Ροδόπη και μετά τη γνωστοποίηση της ετυμηγορίας της κάλπης δηλώνει το κόμμα της Ελληνικής Λύσης και ο επικεφαλής του ψηφοδελτίου στο νομό κ. Αθανάσιος Ελευθεράκης. Σε δήλωση του για το αποτέλεσμα των εκλογών ο ίδιος ευχαρίστησε από καρδιάς όλους όσους τον στήριξαν στον εκλογικό του αγώνα και τον τίμησαν με την ψήφο τους.

«Αγνά και ανιδιοτελή κίνητρα ήταν αυτά που έφεραν κοντά μία ομάδα ανθρώπων με κοινά χαρακτηριστικά την αγάπη για την πατρίδα, την αγάπη για την παράδοση, την αγάπη για τη Ροδόπη» εξήγησε ο κ. Ελευθεράκης για να υπογραμμίσει πως «η ψήφος στην Ελληνική Λύση και η εδραίωση της τέταρτης θέσης στον νομό που αντιστοιχεί στο 8,3 της πλειονότητας δεν είναι συγκυριακή αλλά δεσμευτική, για να συνεχίσουμε με εργατικότητα, αξιοπρέπεια και αποφασιστικότητα».

«Η επόμενη μέρα μας βρίσκει δυναμικά παρόντες, δίπλα σε όλους τους Ροδοπίτες με τις θεσμικές δυνατότητες που μας δίνει η κοινοβουλευτική μας δύναμη» συμπλήρωσε ο ίδιος, σημειώνοντας στη συνέχεια πως «είναι πια παγιωμένη η διατήρηση της εκλογικής επιρροής της Ελληνικής Λύσης στη Ροδόπη παρά την είσοδο νέων κομμάτων στην Βουλή, που είναι ευπρόσδεκτα, αφού προέκυψαν από τη λαϊκή ετυμηγορία, και μένει να αποδείξουν με το έργο τους αν αξίζουν αυτήν την τιμή».

«Για την Ελληνική Λύση και για μένα προσωπικά αυξάνει η ευθύνη να υπηρετήσω το εθνικό μας καθήκον με συνέπεια, αφοσίωση και όραμα για μια Ροδόπη δυναμική, εξωστρεφή, πρωτοπόρα, αναπτυσσόμενη» τόνισε κλείνοντας ο κ. Ελευθεράκης.

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.