Ασκησαν τα εκλογικα τους δικαιωματα οι πολιτικοι αρχηγοι

Οι δηλώσεις του ΠτΔ, της Πρωθυπουργού και των πολιτικών αρχηγών αμέσως μετά τις κάλπες

Τα εκλογικά τους καθήκοντα άσκησαν από το πρωί οι πολιτικοί αρχηγοί της χώρας, κατά τη διάρκεια μιας ομαλής και χωρίς απρόοπτα εκλογικής διαδικασίας. Εξερχόμενοι από τα εκλογικά τους τμήματα οι ηγέτες των κομμάτων δήλωσαν τις προβλέψεις τους για την επομένη των εκλογών και ζήτησαν από τον κόσμο να μεταβεί στις κάλπες να ψηφίσει και να μην επιλέξει την αποχή.

Προκόπης Παυλόπουλος

«Η Ευρώπη έχει ήδη αρχίσει να αντιλαμβάνεται ότι το βασικό της μέγεθος και κριτήριο πρέπει να είναι ο άνθρωπος», δήλωσε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Προκόπης Παυλόπουλος.

Βασιλική Θάνου

Οι εκλογές διεξάγονται ομαλά σε ολόκληρη τη χώρα, ελλείψεις σημειώνονται πάντα, ωστόσο καλύπτονται κατά το πλείστον, δήλωσε η υπηρεσιακή πρωθυπουργός, Βασιλική Θάνου.

Αλέξης Τσίπρας

Για κυβέρνηση τετραετίας, αλλά και μάχης στην Ευρώπη, και στο εσωτερικό της χώρας, έκανε λόγο ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, Αλέξης Τσίπρας, αφού άσκησε το εκλογικό του δικαίωμα στην Κυψέλη.

Ευάγγελος Μεϊμαράκης

«Σήμερα είναι ημέρα γιορτής, μιλούν οι πολίτες με την ψήφο τους. Πιστεύω ότι θέλουν να διώξουν το γκρίζο, το ψέμα, τη μιζέρια, τους δήθεν. Θέλουν να φέρουν την αλήθεια και τους αυθεντικούς, να φέρουν ένα καλύτερο αύριο», δήλωσε ο ο πρόεδρος της Ν.Δ. Ευάγγελος Μεϊμαράκης.

Σταύρος Θεοδωράκης

Ο επικεφαλής του Ποταμιού, Σταύρος Θεοδωράκης δήλωσε: «Ελπίζω να έχουμε μικρή αποχή, ο κόσμος πρέπει να ψηφίσει για το μέλλον των παιδιών του, να πάμε μπροστά, η Ελλάδα μπορεί».

Φώφη Γεννηματά

«Επιλέξαμε να μην εμπλακούμε σε άγονες συγκρούσεις και αντιπαραθέσεις. Μεταφέραμε μήνυμα ενότητας και ελπίδας σε όλη τη χώρα, κυρίως για τη δημοκρατική παράταξη, το κοινό μας σπίτι είναι εδώ», ανέφερε η πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ, Φώφη Γεννηματά.

Δημήτρης Κουτσούμπας

«Καλούμε όλους να πάνε στην κάλπη, να μην καθίσουν σπίτι τους σήμερα, είναι κρίσιμες οι εποχές», δήλωσε ο γενικός γραμματέας του ΚΚΕ, Δημήτρης Κουτσούμπας.

Πάνος Καμμένος

Ο πρόεδρος των Ανεξάρτητων Ελλήνων, Πάνος Καμμένος τόνισε ότι η εκλογική μάχη είναι δίλημμα ανάμεσα σε μια ψήφο εμπιστοσύνης στο αύριο ή μια ψήφο ασυλίας στο χθες.

Παναγιώτης Λαφαζάνης

Ο επικεφαλής της Λαϊκής Ενότητας, Παναγιώτης Λαφαζάνης τόνισε ότι η νεολαία πρέπει να πει όχι στην αποχή και στην απογοήτευση, ενώ κάλεσε συνολικά τους ψηφοφόρους να πουν δια της ψήφου τους «όχι» στη λιτότητα και στα μνημόνια.

Θανάσης Θεοχαρόπουλος

Κάλεσμα για συνεργασίες έκανε ο πρόεδρος της ΔΗΜΑΡ, Θανάσης Θεοχαρόπουλος στις δηλώσεις του μετά την άσκηση του εκλογικού του δικαιώματος.


*Συντονιστείτε στις 7 στους 94fm και στο www.radioparatiritis.gr για την ανακοίνωση των πρώτων αποτελεσμάτων και των πρώτων αντιδράσεων των κομμάτων μέσα από τη συχνότητα του Ράδιο Παρατηρητής. Ένας πλούσιος εκλογικός μαραθώνιος με τη Νατάσσα Βαφειάδου, την Τζένη Κατσαρή Βαφειάδη, το Δάμωνα Δαμιανό, αλλά και όλη τη δημοσιογραφική ομάδα του Παρατηρητή της Θράκης για έγκυρη και πλήρη ενημέρωση.

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.