Αρνειται τη θεση της περιφερειακης συμβουλου η Κατερινα Ιωαννιδου

Επιστολή προς τον Περιφερειάρχη

Επιστολή προς τον Περιφερειάρχη απέστειλε η κ. Κατερίνα Ιωαννίδου, με την οποία γνωστοποιεί την απόφασή της να αρνηθεί τη θέση της περιφερειακής συμβούλου.

Να θυμίσουμε ότι με τον θάνατο του Βασίλη Λούρμπα, που ήταν εν ενεργεία περιφερειακός σύμβουλος, η θέση κενώθηκε. Έτσι για την αναπλήρωση της θέσης, όπως ορίζει ο νόμος, εκδόθηκε πρόσκληση από τον Περιφερειάρχη που καλούσε το επόμενο σε σταυρούς προτίμησης μέλος της Νέας Περιφερειακής Αναγέννησης να πληρώσει τη θέση. Αμέσως επόμενη, μετά τον Βασίλη Λούρμπα, στις αυτοδιοικητικές εκλογές του 2019 είχε αναδειχθεί σε σταυρούς προτίμησης, η κ. Ιωαννίδου, η οποία όπως γνωστοποίησε χθες αρνείται για προσωπικούς λόγους τη θέση. Έτσι τώρα αναμένεται να εκδοθεί νέα πρόσκληση που θα απευθύνεται αυτή τη φορά στον κ. Γκασήλ Σεμπαετίν, που είναι ο επόμενος αναπληρωματικός περιφερειακός σύμβουλος της Νέας Περιφερειακής Αναγέννησης.

Ακολουθεί ολόκληρη η επιστολή της κ. Ιωαννίδου:

«Αξιότιμε κε Περιφερειάρχη Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης,

Με την με αριθμό πρωτοκόλλου 270485/2610 Πρόσκληση, με καλέσατε ως δεύτερη αναπληρωματική περιφερειακή σύμβουλο του συνδυασμού «ΝΕΑ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗ ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ» να αναλάβω καθήκοντα Περιφερειακής Συμβούλου.

Χωρίς να θέλω να θίξω τους εκλεκτούς συμπολίτες μου, που με τίμησαν με την ψήφο τους, και έχουν την αμέριστη εκτίμηση και ευγνωμοσύνη μου,

είμαι αναγκασμένη για δικούς μου λόγους να αρνηθώ την θέσης της Περιφερειακής Συμβούλου.

Με τιμή,

Αικατερίνη Ιωαννίδου»

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.