Αρχισαν να ανοιγουν τα εκλογικα κεντρα στην Κομοτηνη

Κοινωνία Πολιτών και Κομοτηνή Δυνατά ήδη έχουν εγκατασταθεί στους χώρους τους, περίπου ένα μήνα πριν από τις εκλογές

Σήμερα το βράδυ, μέχρι τις 23:59, έχουν προθεσμία οι συνδυασμοί στις αυτοδιοικητικές εκλογές της 8ης Οκτωβρίου να καταθέσουν τα ψηφοδέλτιά τους, ώστε να συμμετάσχουν σε αυτές.

Η διαδικασία φέτος είχε τις δυσκολίες της, μιας και οι απαιτήσεις είναι μεγαλύτερες από κάθε άλλη φορά, όμως πλέον τέλειωσαν τα ψέματα, και αρχίζει για τα καλά η προεκλογική περίοδος.

Ένα από τα χαρακτηριστικά αυτής της περιόδου είναι τα εκλογικά κέντρα, που αποτελούν τα νευραλγικά κέντρα των υποψηφίων Δημάρχων, όπου συναντιούνται με τους πολίτες ή και με τους συνεργάτες τους, αλλά και όπου θα συγκεντρωθούν, ανάλογα με τα αποτελέσματα, το βράδυ των εκλογών.

Με τον χρόνο λοιπόν να μετράει αντίστροφα, ήδη δύο από τους συνδυασμούς στο Δήμο Κομοτηνής έχουν ήδη έτοιμα τα εκλογικά τους κέντρα, και σε λίγο διάστημα θα αρχίσουν αυτά να γεμίζουν από πολίτες.

Το εκλογικό κέντρο της Κοινωνίας Πολιτών βρίσκεται στην οδό Νικολάου Ζωίδη, με τις αφίσες και το νέο σήμα της παράταξης να έχουν ήδη τοποθετηθεί στις βιτρίνες του πάλαι ποτέ καταστήματος.

Πολλά βέβαια από τα στελέχη που θα συγκεντρωθούν εκεί θα γνωρίζουν καλά το εκλογικό κέντρο του αντιπάλου τους, της παράταξης «Κομοτηνή Δυνατά», το οποίο βρίσκεται στην οδό Ορφέως, δίπλα στην στάση των αστικών, εκεί ακριβώς που βρισκόταν κατά την διάρκεια των εθνικών εκλογών, το εκλογικό κέντρο του ΠΑΣΟΚ.

Τώρα πλέον βρίσκεται το εκλογικό κέντρο της παράταξης του κ. Αντώνη Γραβάνη, με το καινούριο της όνομα να εμφανίζεται δίπλα από τα συνθήματα που θα ακούσουμε στις επερχόμενες εκλογές.

Μπαίνουμε λοιπόν για τα καλά στον τελευταίο μήνα των εκλογών, με τις προσδοκίες, από όλες τις πλευρές, να είναι υψηλές, κάποιες όμως στο τέλος, θα διαψευστούν.

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.