Αποσυρει την υποψηφιοτητα του ο Μουσταφα Κατραντζη

«Η διαδρομή μου στην πολιτική όλα αυτά τα χρόνια είχε ως μοναδικό στόχο τη συνέχιση της αρμονικής συνύπαρξης Χριστιανών και Μουσουλμάνων»

Την αποχώρησή του από την εκλογική διαδικασία της 25ης Ιουνίου ανακοίνωσε πριν από λίγη ώρα ο υποψήφιος βουλευτής Ροδόπης με τη ΝΔ κ. Μουσταφά Κατραντζή. Η υποψηφιότητά του εδώ και κάποιες μέρες είχε μπει στο στόχαστρο της κριτικής των πολιτικών κομμάτων, ιδίως του ΣΥΡΙΖΑ, για δηλώσεις περί «Τούρκων της Δυτικής Θράκης», που φέρεται να έκανε ο ίδιος κατά το παρελθόν.

Με ανάρτησή του ο υποψήφιος βουλευτής, επισημαίνει πως «η διαδρομή μου στην πολιτική όλα αυτά τα χρόνια είχε ως μοναδικό στόχο τη συνέχιση της αρμονικής συνύπαρξης Χριστιανών και Μουσουλμάνων στη Ροδόπη». Ταυτόχρονα κάνει γνωστό πως «μετά από τις τελευταίες εξελίξεις αποσύρω την υποψηφιότητα μου από τις βουλευτικές εκλογές στις 25 Ιουνίου, προκειμένου να μην διαταραχθεί το κλίμα καλής συμβίωσης στην περιοχή μας».

Να σημειωθεί ότι το όνομα του κ. Κατραντζή, θα υπάρχει κανονικά στη λίστα των υποψηφίων του κόμματος στη Ροδόπη, καθώς έξι μέρες πριν από τις εκλογές δεν επιτρέπεται η αλλαγή των ψηφοδελτίων.

Πρόκειται επομένως, για μια συμβολική κίνηση με τη δική της σημειολογία, κυρίως προς αυτούς που έβαλαν στο κάδρο της κριτικής την υποψηφιότητά του, αφού ο κ. Κατραντζή είναι τρίτος στη λίστα του κόμματος στη Ροδόπη, και η εκλογή του στην τριεδρική εκλογική μας περιφέρεια, ήταν σχεδόν απίθανη.

Μέχρι αυτή τη στιγμή δεν έχει γίνει γνωστό, αν πρόκειται για πρωτοβουλία του υποψηφίου ή κάτι τέτοιο του ζητήθηκε από το κόμμα.

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.