Αποχωρησε απο τον συνδυασμο «Εμπρος» ο Μεχμετ Αρηφ

Εξαπολύει μύδρους εναντίον του Δημάρχου

«Από τη στιγμή που εκλέχθηκε ο κ. Οντέρ Μουμίν έσπειρε την διχόνοια και ξέφυγε από τις αρχές της παράταξης»

Την αποχώρηση από τον συνδυασμό «Εμπρός», του δημοτικού Συμβούλου Ιάσμου κ. Αρήφ Μεχμέτ, έκανε γνωστή με γραπτή του δήλωση ο δήμαρχος κ. Οντέρ Μουμίν, ευχαριστώντας τον  για τις υπηρεσίες που προσέφερε και ευχόμενος «κάθε επιτυχία στην οικογενειακή και πολιτική του σταδιοδρομία».

Κι αν τα όσα έκανε γνωστά ο Δήμαρχος Ιάσμου έδιναν την εντύπωση για ένα «βελούδινο» διαζύγιο, μετά τη γνωστοποίηση, ο δημοτικός σύμβουλος έδωσε στη δημοσιότητα γραπτή δήλωση με την οποία κατηγορεί ευθέως τον Δήμαρχο Ιάσμου για διχαστικές και απαξιωτικές συμπεριφορές.

«Στις εκλογές του 2019 κατεβαίνοντας στις εκλογές μαζί με τον Οντέρ Μουμίν έλαβα 849 ψήφους εκλεγόμενος από τους πρώτους της λίστας. Είχα πιστέψει ότι κοινές σκέψεις και ιδέες μας έφεραν μαζί ωστόσο από τη στιγμή που εκλέχθηκε ο κ. Οντέρ Μουμίν έσπειρε την διχόνοια και ξέφυγε από τις αρχές της παράταξης. Μη δείχνοντας σεβασμό στην ψήφο των πολιτών ξεκίνησε μία πολιτική μειώσεως ρόλων και αρμοδιοτήτων και μου μετέφερε μέσω κάποιων ότι θα με ξαναφέρει σε θέση ευθύνης για να μην ανοίξω παραπάνω το στόμα μου» σημειώνει χαρακτηριστικά ο κ. Αρήφ Μεχμέτ.

«Η εργατικότητα μου δεν αρέσει σε πολλούς»

Απευθυνόμενος δε προσωπικά στον κ. Μουμίν, τονίζει: «όπως ο ίδιος άφησες στα μισά του δρόμου, φεύγοντας από την διοίκηση της περιφέρειας, μη θέλοντας να πράξω το ίδιο, κράτησα τη θέση μου με μεγάλη υπομονή παρά τις αντίξοες συνθήκες. Ωστόσο η εργατικότητα μου δεν αρέσει σε πολλούς στενούς συνεργάτες σου και προς τούτο κύριε Μουμίν ούτε εσύ δεν μπορείς να εκμηδενίσεις τον αγώνα και την προσπάθεια μου». 

«Δούλεψα χωρίς σταματημό, με τόλμη», συμπληρώνει ο ίδιος, «ερχόμενος σε διαμάχη ακόμα και με υπαλλήλους για το καλό του τόπου μου. Δούλεψα μέρα νύχτα, με δικά μου έξοδα έκανα επεμβάσεις πάλι δεν του άρεσε. Ήθελε να ακολουθήσει την τακτική “σήκω σήκω, κάτσε κάτσε”».

«Όταν έρθει η ώρα θα τιμωρηθείς από την ίδια την κοινωνία»

Παράλληλα ο δημοτικός σύμβουλος επισημαίνει, αναφορικά με το χρονικό της παραίτησής του ότι «όταν κατάλαβε ότι μπορώ να προσφέρω ακόμα περισσότερα προσπάθησε να με ξεκόψει από την κοινωνία, αυτό όμως δεν του έκατσε.  Δεν έσκυψα κεφάλι, είδα ότι δεν άλλαξε καθόλου, κατάλαβε ότι μαζί δεν μπορούμε να εργαστούμε και στην τελευταία μας χθεσινή ασυμφωνία κατάλαβε ότι η συνεργασία μας είναι πλέον αδύνατη».

«Ο καθένας την κοινωνία μας ξέρει ποιος είναι ο άλλος από πού προήλθε και πού μπορεί να φτάσει. Παρά το γεγονός ότι κ. Οντέρ Μουμίν εξαπατάς την κοινωνία σε ξέρουν και σε βλέπουν καλά και όταν έρθει η ώρα θα τιμωρηθείς από την ίδια την κοινωνία» υπογραμμίζει ο κ. Αρήφ Μεχμέτ και κλείνοντας δηλώνει κατηγορηματικά ότι «προς τούτο διαχωρίζοντας τη θέση μου από τις ιδέες του κ. Οντέρ Μουμίν αποχωρώ από την παράταξη ΕΜΠΡΟΣ και συνεχίζω ως ανεξάρτητος δημοτικός σύμβουλος του Δήμου Ιάσμου τον αγώνα μου».

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.