Απο το Φαναρι οι ευχες του Μητροπολιτη, του Δημαρχου Κομοτηνης και του Αντιπεριφερειαρχη Ροδοπης(+Βιντεο)

Για την ημέρα των Θεοφανείων

Από τον οικισμό του Φαναρίου, όπου βρέθηκαν για τον καθαγιασμό των υδάτων το μεσημέρι της Κυριακής, 6 Ιανουαρίου, έστειλαν τα μηνύματά και τις ευχές τους για την ημέρα των Θεοφανείων, ο Μητροπολίτης Μαρωνείας και Κομοτηνής κ.Παντελεήμων, ο Δήμαρχος Κομοτηνής κ. Γιώργος Πετρίδης και ο Αντιπεριφερειάρχης Ροδόπης κ. Νίκος Τσαλικίδης.

Μητροπολίτης Μαρωνείας και Κομοτηνής
«Ο φωτισμός του Θεού να είναι πλούσιος στις ζωές όλων μας»

«Ο σημερινός φωτισμός του Θεού να είναι πλούσιος στις ζωές όλων μας» ευχήθηκε χαρακτηριστικά ο Μητροπολίτης Μαρωνείας και Κομοτηνής, καλώντας το σύνολο των συμπολιτών μας « να αξιωνόμαστε κάθε ημέρα, μέσα από τη Θεία Λειτουργία, από όπου  εκχέεται η χάρις του Θεού και ο φωτισμός του. Να τον αξιοποιήσουμε όλοι μαζί ως οικογένεια, έτσι ώστε μέσα από την ενότητα και την αγάπη μας να αναπαύεται ο Θεός και οι άνθρωποι».

Νίκος Τσαλικίδης
«Μπορούμε να οικοδομήσουμε ένα καλύτερο μέλλον μόνο όταν είμαστε ενωμένοι»

Για ένα νέο ξεκίνημα, με σχέδιο, ευθύνη και ελπίδα για καλύτερες ημέρες, ευχήθηκε με την σειρά του ο Αντιπεριφερειάρχης Ροδόπης κ.Νίκος Τσαλικίδης. Ένα μέλλον που όπως επεσήμανε «μπορούμε να οικοδομήσουμε, μόνο όταν είμαστε ενωμένοι, συνεννοημένοι, όταν μπορούμε όλοι μαζί να παράξουμε αποτελέσματα, για το καλύτερο του τόπου μας και κυρίως το καλύτερο των παιδιών μας».  

Γιώργος Πετρίδης
«Ευκαιρία αυτοκριτικής, ώστε να γίνουμε οι ίδιοι καλύτεροι και να κάνουμε καλύτερο τον κόσμο γύρω μας»

Η σημερινή ημέρα «συμβολίζει την ανάγκη του φωτισμού των ψυχών μας, μέσα από την Ορθόδοξη πίστη» σημείωσε χαρακτηριστικά ο Δήμαρχος Κομοτηνής κ. Γιώργος Πετρίδης, υπογραμμίζοντας πως η ημέρα των Θεοφανείων αποτελεί και «μία ευκαιρία να εμβαπτιστούμε στο δικό μας πνεύμα, να κάνουμε την αυτοκριτική μας, να αποκτήσουμε μεγαλύτερη αυτογνωσία, ώστε να γίνουμε οι ίδιοι καλύτεροι και να κάνουμε καλύτερο τον κόσμο γύρω μας».

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.