Απινιδωτη δωρισε στην Ακαδημια «Σπαρτακος» ο Γιαννης Καρακασης

Ο υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος Κομοτηνής επέλεξε την συγκεκριμένη δωρεά αντί της έκδοσης προεκλογικών φυλλαδίων

Στην δωρεά ενός απινιδωτή προς την Ακαδημία «Σπάρτακος» προχώρησε ο συμπολίτης μας και υποψήφιος δημοτικός Σύμβουλος Κομοτηνής με την παράταξη της «Κοινωνίας Πολιτών» κ.Γιάννης Καρακάσης.

Όπως εξηγεί ο ίδιος η δωρεά αυτή «συνδέεται» με την υποψηφιότητά του υπό την λογική ότι ως νέος υποψήφιος επιθυμεί να γίνουν δράσεις και να δοθούν νέες φρέσκες ιδέες που εκφράζουν τους νεαρότερους ηλικιακά συμπολίτες μας.

Δεδομένης της χρησιμότητας του εργαλείου αυτού σε μία ομάδα της πόλης που απαρτίζεται όπως επισημαίνει από νέους ανθρώπους με όρεξη και αγάπη για τα παιδιά, καθώς και στην λογική της περιβαλλοντικής του συνείδησης επέλεξε αντί προεκλογικών φυλλαδίων και λοιπών διαφημιστικών μεθόδων να διαθέσει τα χρήματα για την αγορά του απινιδωτή.

Αναλυτικά το κείμενο της ανάρτησής του έχει ως εξής:

Αποφάσισα να συμμετάσχω στις επερχόμενες εκλογές έτσι ώστε να προσφέρω και εγώ στο τόπο μου με οποιοδήποτε τρόπο μπορώ. Θα ήθελα να γίνουν νέες δράσεις, να δοθούν νέες φρέσκες ιδέες που να εκφράζουν τους νέους του Δήμου μας.

Ως νέος στο κομμάτι της πολιτικής έχω δίπλα μου ως καθοδηγητή τον Δήμαρχο Ιωαννης Γκαράνης σε οτιδήποτε χρειαστώ. Πάντα δίπλα μου σε όλα έχω και την οικογένεια μου. Μέσα από πολλές συζητήσεις με τη γυναίκα μου δημιουργήθηκε η ιδέα της συγκεκριμένης δωρεάς.

 Σκεπτόμενοι τη σημαντικότητα ενός τέτοιου εργαλείου και έχοντας περάσει μία περιπέτεια με τη κόρη μας  η οποία αποτέλεσε για μένα έναν κινητήριο μοχλό, αποφασίσαμε να δωρίσουμε αυτόν τον αυτόματο απινιδωτή στην συγκεκριμένη ακαδημία. Η Ακαδημία Σπάρτακος απαρτίζεται από νέους ανθρώπους με όρεξη και αγάπη για τα παιδιά. Έχοντας μιλήσει μαζί τους καταλάβαμε ότι έχουμε κοινές ανησυχίες και ιδέες.

Η απόφαση πάρθηκε με βάση και τη περιβαλλοντική μου συνείδηση. Έτσι τα χρήματα που θα δαπανούσα για διαφημιστικούς σκοπούς με την εκτύπωση καρτών και φυλλαδίων θα δοθούν σε κάτι πολύ πιο σημαντικό που θα μπορεί να σώσει ζωές.  Εύχομαι να μη χρειαστεί να χρησιμοποιηθεί ποτέ, παρόλα αυτά και μόνο γνωρίζοντας πως ο απινιδωτής υπάρχει σε ένα χώρο άθλησης και μπορεί να σώσει κάποια ζωή νιώθω πολύ όμορφα με τον εαυτό μου.

Επειδή η ορθή χρήση του είναι το Α και το Ω έχω επικοινωνήσει ήδη με εκπαιδευτές-διασώστες έτσι ώστε από την έναρξη των προπονήσεων της Ακαδημίας να έρθουν και να προσφέρουν την κατάλληλη εκπαίδευση. Η πρόσκληση θα είναι ανοιχτή για όλο τον κόσμο που ενδιαφέρεται.

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.