Απεβιωσε ο πρωην βουλευτης του ΠΑΣΟΚ Θεοδωρος Κατσανεβας

Νοσηλευόταν από τις 19 Απριλίου στο Σισμανόγλειο Νοσοκομείο με κορωνοϊό

Έφυγε από τη ζωή ο πρώην βουλευτής του ΠΑΣΟΚ, Θεόδωρος Κατσανέβας, ο οποίος νοσηλευόταν από τις 19 Απριλίου στο Σισμανόγλειο Νοσοκομείο Αθηνών με κορωνοϊό και από τις 3 Μαΐου ήταν διασωληνωμένος.

Όπως είχε γράψει ο ίδιος στον προσωπικό λογαριασμό στο Facabook, είχε κάνει το εμβόλιο της Pfizer, την Τετάρτη, 14 Απριλίου. «Η ατυχία είναι ότι έκανα το εμβόλιο της Pfizer την περασμένη Τετάρτη 14 Απριλίου, αλλά προφανώς μέχρι την Κυριακή 18/4 που παρουσίασα τα πρώτα συμπτώματα, με πρόλαβε ο Κορωναίος αμέσως μετά, από άγνωστη αιτία, παρ’ όλες τις προφυλάξεις που έπαιρνα» ανέφερε στην ανάρτησή του.

Γεννήθηκε στην Αθήνα το 1947 και σπούδασε Οικονομικά στο Πανεπιστήμιο Πειραιώς. Ολοκλήρωσε τις σπουδές του στο Πανεπιστήμιο Warwick της Βρετανίας λαμβάνοντας Μ.Α. στις Εργασιακές Σχέσεις και στο London School of Economics λαμβάνοντας διδακτορικό δίπλωμα στην Οικονομική της Εργασίας.

O 74χρονος πρώην βουλευτής του ΠΑΣΟΚ είχε έντονη αντιδικτατορική δράση ενώ ήταν ένα από τα ιδρυτικά μέλη του ΠΑΣΟΚ. Ακόμη υπήρξε γαμπρός του Ανδρέα Παπανδρέου καθώς είχε παντρευτεί με την κόρη του Σοφία με την οποία απέκτησαν δύο παιδιά.

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.