Απειλες για τη ζωη του δεχεται ο βουλευτης Ροδοπης Ιλχαν Αχμετ

Στήριξη από τον Ανδρέα Λοβέρδο

Τη στήριξή του στον βουλευτή Ροδόπης κ. Ιλχάν Αχμέτ εξέφρασε δημόσια ο Ανδρέας Λοβέρδος. Όπως έγραψε σε ανάρτησή του «κανείς δεν θα πειράξει τον Βουλευτή Ιλχάν Αχμέτ! Τα πλοκάμια του τουρκικού παρακράτους απείλησαν με αναρτήσεις και δημοσιεύματα τη ζωή του Έλληνα Βουλευτή. Δεν μας φοβίζουν, δεν μας τρομοκρατούν. Είμαστε στο πλευρό του συναδέλφου και συντρόφου μας».

Να σημειώσουμε ότι ο βουλευτής Ροδόπης δέχτηκε απειλές για τη ζωή του διά των social media για δήλωσή του που έχει να κάνει με τις παρεμβάσεις του τουρκικού προξενείου σε ζητήματα της μειονότητας.

«Θα ήθελα να εκφράσω την ευγνωμοσύνη μου στον Ανδρέα Λοβέρδο, τον αρμόδιο βουλευτή Εξωτερικών και Άμυνας του Κόμματος ΠΑΣΟΚ – Κινήματος Αλλαγής (ΚΙΝΑΛ), για την υποστήριξή του. Στην πραγματικότητα αυτές είναι απειλές κατά τις ελευθερίας της έκφρασης και της δημοκρατίας. Από την πρώτη στιγμή που μπήκα στο Κίνημα Αλλαγής, ο Ανδρέας ήταν πάντα δίπλα μου. Δεν μας πτοούν αυτές οι απειλές. Κοιτάμε μπροστά και προχωράμε, συνεχίζοντας να υπηρετούμε τον λαό και τις αρχές μας» απάντησε ο κ. Ιλχάν Αχμέτ, ευχαριστώντας για την παρέμβασή του τον κ. Λοβέρδο.

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.