Απαντηση Ζωγραφου στις επικρισεις για την συμπραξη με την συμπολιτευση

«Όσοι προσπαθούν ν’ ακυρώσουν την πολιτική παρουσία των τριών εκλεγμένων Δημοτικών Συμβούλων της παράταξής, υπηρετούν ιδιοτελείς σκοπούς»

Να υπηρετήσουν δικούς τους ιδιοτελείς σκοπούς επιθυμούν όσοι προσπαθούν να ακυρώσουν την πολιτική προστασία των τριών εκλεγμένων Δημοτικών Συμβούλων της παράταξης «Ξε-κίνημα για την πόλη» θεωρεί ο μέχρι την σύμπραξη επικεφαλής της κ. Πέτρος Ζωγράφου.

Σε ανακοίνωση του, τονίζει πως η σύμπραξη έγινε με απόφαση και των τριών εκλεγμένων Δημοτικών συμβούλων, υπενθυμίζοντας πως ο ιδρυτής της παράταξης, ο αείμνηστος Τάσος Βαβατσικλής, ούτε μία στιγμή δεν επέλεξε τη στρατηγική της σύγκρουσης και της άκριτης ακύρωσης των πάντων.

Καταλήγει δε, πως όλοι κρίνονται από τον κυρίαρχο λαό, που αποφασίζει ποιους θα στείλει στα έδρανα του Δημοτικού Συμβουλίου και σε ποιους θα εμπιστευτεί τη διακυβέρνησή του.

Η ανακοίνωση του κ. Ζωγράφου έχει ως εξής:

«Η συνένωση της παράταξης μας “Ξε-Κίνημα για την πόλη” με την παράταξη της Δημοτικής Αρχής “Κοινωνία Πολιτών” έγινε με κοινή απόφαση των τριών εκλεγμένων Δημοτικών Συμβούλων. Ανθρώπων που ανταποκριθήκαμε στο πολιτικό κάλεσμα του αείμνηστου επικεφαλής μας Τάσου Βαβατσικλή, ενταχθήκαμε στη νέα Δημοτική Παράταξη που δημιουργήθηκε το 2019 και τιμηθήκαμε από τους συνδημότες μας με την ψήφο τους.

Ο αείμνηστος ιδρυτής της παράταξής μας δεν έθετε καμία διαχωριστική κομματική γραμμή και κανέναν πολιτικό αποκλεισμό στο νέο σχήμα που δημιούργησε. Προαπαιτούμενο για να ενταχθούμε ήταν η θέληση να υπηρετήσουμε αυτόν τον τόπο με ήθος, συνέπεια και πίστη στον άνθρωπο και στις αξίες του. Η στάση του ίδιου, τόσο κατά την προεκλογική περίοδο, όσο και μέσα στο Δημοτικό Συμβούλιο, ήταν συνετή, με πνεύμα συνεργασίας και ομόνοιας.

Ούτε μία στιγμή δεν επέλεξε τη στρατηγική της σύγκρουσης και της άκριτης ακύρωσης των πάντων. Σε όλες τις συνεδριάσεις του Δημοτικού Συμβουλίου κατέθετε εμπεριστατωμένα τις απόψεις του και συμφωνούσε με τη Δημοτική Αρχή διά της ψήφου του σε πλείστα θέματα που είχαν να κάνουν με το καλό του Δήμου μας.

Όλοι όσοι προσπαθούν ν’ ακυρώσουν την πολιτική παρουσία των τριών εκλεγμένων Δημοτικών Συμβούλων της παράταξής μας, θέλουν να υπηρετήσουν δικούς τους ιδιοτελείς σκοπούς. Η πόλη και οι οικισμοί μας έχουν ανάγκη την δουλειά και τη συναίνεση κι όχι αφορισμούς κι εκτόξευση λάσπης και κατηγοριών.

Όλοι μας κρινόμαστε από τον κυρίαρχο λαό. Αυτός αποφασίζει ποιους θα στείλει στα έδρανα του Δημοτικού Συμβουλίου κι αυτός αποφασίζει σε ποιους θα εμπιστευτεί τη διακυβέρνησή του».

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.